Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok sírva jönne haza?

Figyelt kérdés

Kedden történt az eset. Én már itthon voltam és ő amikor hazaért nagyon szótlan volt és csak megölelt és sírt. Aznap este korán elaludt. Viszont az a nagy problémám, hogy nem hajlandó elmondani, hogy miért.. semmit nem mond, nem beszél róla. Megcsalhatott vagy nem tudok már mire gondolni sem.

22 évesek vagyunk.

2020. aug. 22. 23:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
24%

Gratulálok kérdező az összes leszavazást ami nem tetszik neked.

Legyél akkor a sírósoddal.

2020. aug. 23. 00:13
 12/31 anonim ***** válasza:
39%
Én megkérdezném, hogy miért sír, ha esetleg ez nem jutott az eszedbe. Nem mond semmit? Ha nem tudtok beszélni az a ti bajotok.
2020. aug. 23. 00:20
 13/31 anonim ***** válasza:
8%

Hiába pontozgattok le mindent, 5 nap alatt nem látta volna a kérdező, ha erőszakra utaló nyomok vannak a párja testén? Egyéb viselkedésbeli változásról nem számolt be.

5 nap alatt nem sikerült elmondani mi történt vele? Na ne szórakozzatok már, ez szürreális.

2020. aug. 23. 00:21
 14/31 anonim ***** válasza:
50%

Bármi opció lehet 10-es! De ezzel kezdeni?!?!? A szex nem minden, és attól, hogy a csapból is ez folyik, nem biztos, hogy mindenkinek ekörül forog az élete.... Nagyon egyszerűen fogalmaztál, ami ezalatt a kérdés alatt nem túl okos, sok empátiát nem mutat. Én örülnek, ha ezalatt a kérdés alatt továbbra is tisztelettel maradnának a válaszolok. :(

Az utolsó hozzászólásod én jelentettem, mert egyáltalán nem állja meg itt a helyét. Többet nem írok, mert nem szeretném az értelmes hozzászólások elol elvenni a helyét.

Kérdező! Biztos nagyon nehéz, de ne porogd túl, ne gondolj semmi rosszra, hogy tudj higgadt maradni!

2020. aug. 23. 00:22
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
*Elnézést, félreírtam, nem a tiedet, hanem a 0:13-as hozzaszoloet, mint utolsó kommentet, azt nem tudom, hogy a tied-e, ilyen szempontból lényegtelen.
2020. aug. 23. 00:24
 16/31 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le a 11-es válasz kivételével.
2020. aug. 23. 00:36
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
Mindenképpen megpróbálnék puhatolózni, hogy miért nem szeretné elmondani, hogy legalább sejtésem legyen mi a baj. Szerintem fontos, hogy bármit meg tudjunk beszélni a párommal, főleg ami ilyen intenzív érzelmi reakciót vált ki, így ha hetek után se akarja elmondani, célozni rá, akkor nem biztos hogy akarnám a kapcsolatot.
2020. aug. 23. 07:21
 18/31 anonim ***** válasza:
32%

Ha furán viselkedik a történtek után, nem keresi vagy pont ellenkezőleg nagyon nyomulós és ragaszkodó lesz(kompenzál), akkor sajnos szinte biztos hogy egy harmadik fél áll a háátérben. Ha nem akar a történtekről beszélni csak kéri hogy fogadd el és legyél türelmes, akkor egy ideig nem találkoznék vele, hagynék egy kis időt hogy rendezze a gondolatait.

Ha mondjuk 1 hét után sem mond semmit, akkor elköszönnék és nem néznék vissza, mert nem értékel sokra ha nem képes őszinte lenni.

43F

2020. aug. 23. 12:43
 19/31 anonim ***** válasza:
50%

Figyeld,hogy viselkedik.Ha megcsalt,akkor óriási bűntudata van.Ezért mindent megtesz.Olyasmiket is,amiket nem akart.

Furán viselkedik,kedvesebb,mint szokott,lesi a kívánságaidat.

Ezekkel próbál tudat alatt jóvátenni olyasmit,amivel neked ártott.

És várj,míg letisztulnak a dolgok,hátha elmondja.

2020. aug. 23. 21:33
 20/31 anonim ***** válasza:
82%
Lehet csak összejöttek a dolgok,és elsírta magát.Ha lány,lehet csak pms-e volt.Miért kell mindjárt megcsalásra gondolni?
2020. aug. 24. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!