Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok sírva jönne haza?
Kedden történt az eset. Én már itthon voltam és ő amikor hazaért nagyon szótlan volt és csak megölelt és sírt. Aznap este korán elaludt. Viszont az a nagy problémám, hogy nem hajlandó elmondani, hogy miért.. semmit nem mond, nem beszél róla. Megcsalhatott vagy nem tudok már mire gondolni sem.
22 évesek vagyunk.
Gratulálok kérdező az összes leszavazást ami nem tetszik neked.
Legyél akkor a sírósoddal.
Hiába pontozgattok le mindent, 5 nap alatt nem látta volna a kérdező, ha erőszakra utaló nyomok vannak a párja testén? Egyéb viselkedésbeli változásról nem számolt be.
5 nap alatt nem sikerült elmondani mi történt vele? Na ne szórakozzatok már, ez szürreális.
Bármi opció lehet 10-es! De ezzel kezdeni?!?!? A szex nem minden, és attól, hogy a csapból is ez folyik, nem biztos, hogy mindenkinek ekörül forog az élete.... Nagyon egyszerűen fogalmaztál, ami ezalatt a kérdés alatt nem túl okos, sok empátiát nem mutat. Én örülnek, ha ezalatt a kérdés alatt továbbra is tisztelettel maradnának a válaszolok. :(
Az utolsó hozzászólásod én jelentettem, mert egyáltalán nem állja meg itt a helyét. Többet nem írok, mert nem szeretném az értelmes hozzászólások elol elvenni a helyét.
Kérdező! Biztos nagyon nehéz, de ne porogd túl, ne gondolj semmi rosszra, hogy tudj higgadt maradni!
Ha furán viselkedik a történtek után, nem keresi vagy pont ellenkezőleg nagyon nyomulós és ragaszkodó lesz(kompenzál), akkor sajnos szinte biztos hogy egy harmadik fél áll a háátérben. Ha nem akar a történtekről beszélni csak kéri hogy fogadd el és legyél türelmes, akkor egy ideig nem találkoznék vele, hagynék egy kis időt hogy rendezze a gondolatait.
Ha mondjuk 1 hét után sem mond semmit, akkor elköszönnék és nem néznék vissza, mert nem értékel sokra ha nem képes őszinte lenni.
43F
Figyeld,hogy viselkedik.Ha megcsalt,akkor óriási bűntudata van.Ezért mindent megtesz.Olyasmiket is,amiket nem akart.
Furán viselkedik,kedvesebb,mint szokott,lesi a kívánságaidat.
Ezekkel próbál tudat alatt jóvátenni olyasmit,amivel neked ártott.
És várj,míg letisztulnak a dolgok,hátha elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!