Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Már második alkalom hogy mindjárt jövök elmegyek anyámék cimszoval eltünik a párotok fél napra kitudja hová aztán haza esik részegen most meg ki tudja merre van.
véget vetnék a kapcsolatnak.
én nem akarnék egy ilyen megbízhatatlan emberrel élni, aki ráadásul jó úton halad az alkoholizmus felé.
Amikor legközelebb ezt bedobja, összekapnám magam : "OK! Akkor én is veled megyek!" - szöveggel elkísérném. ;]
Szerintem a haverjaival elmegy sörözni/borozni, neked meg azt mondja, hogy a szüleihez megy.
Azt is csinálhatod, hogy amikor kb. a szüleihez meg kellene érkeznie, akkor hívd fel őket és kérd a párodat, hogy valami fontosat kellene mondanod neki (találj ki valamit)...
Ha nincs ott és a párod anyja csodálkozik, miért ott keresed a fiát, akkor tiszta sor : hazugság volt!
(Bár ezt nem javaslom, mert a pasik nehezen viselik a sarokba szorítást. Ennek a következménye lehet az, hogy összepakol és elköltözik vagy elrohan otthonról sértődötten.)
mégis mennyire részegen?
a pasik a szeretőt szokták "anyámhoz megyek"-kel takargatni, de akkor valószínáleg nem inna.
nem lehet, hogy egyszerűen kocsmázik meg játékgépezik, mint annyi más férfi?
minek? hát, nem az irántad való szeretetből és tiszteletből van veled, én úgy látom, sajnos. :(
sokkal inkább azért, mert el van látva a háztartás, meg a szexuális élete is meg van oldva.
Nálam az elsődleges válóok ha nem őszinte a férfi.
Ha nálad is így van, akkor kérdezz rá, és ha nem mondja meg, mondd meg, hogy nem akarsz hazugságban élni, és hagyd el.
Ha függsz tőle anyagilag, akkor rossz helyzetben vagy. Akkor döntsd el, mennyi megaláztatást viselsz el - pénzért.
18.16 ossal egyetértve, mond neki hogy t is mész, régen láttad az öregcsajt :D, ha itt most mentséget keres ott már gáz van!
Amugy én se hinnék neki, gondolom nem anyospajti itatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!