Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok újabban hetente többször is részegen, vagy minimum ittasan állítana haza?
Figyelt kérdés
Mióta megy a foci vb, azóta hetente 3-4-szer összeülnek és nézik a meccset, amivel nem is lenne semmi gond, de nem tud úgy hazajönni onnan, hogy ne lenne részeg. Amikor pedig mondom neki, még ő van megsértődve, hogy ő ilyen, ez is ő. Ti mit tennétek?2014. jún. 25. 20:00
1/14 anonim válasza:
Ha amúgy nem iszik csak most hogy foci van akkor semmi gond ,mert hamarosan vége lesz.
2/14 A kérdező kommentje:
Egyébként is szokott néha, de azért nem ilyen rendszerességgel.
2014. jún. 25. 20:04
3/14 anonim válasza:
férfi vagyok és rohadtnagy bajban lennék ha választanom kéne, hogy a sört vagy a focit szeretem jobban mert mindegyiket nagyon kedvelem, de azért ne mondja már a párod, hogy egy meccset nem tud egy vagy két sörrel végignézni, annyitól biztos nem lenne baja
ezt vele beszéld meg
4/14 anonim válasza:
nemsokára vége..
nyugi ilyenkor sok férfi bolond lesz.
5/14 anonim válasza:
most nézem, hogy szó sem volt sörről csak az nekem olyan evidens volt a foci mellé :D
na mindegy, töményből is lehet ésszel inni...
6/14 A kérdező kommentje:
Csak sörözni szokott, de azt mértéktelenül. Egy meccs alatt 5-6 minimum lecsúszik neki.
2014. jún. 25. 20:08
7/14 anonim válasza:
hát ja, az már meglátszik rajta ha nem bírja...
szerintem annyit simán kérhetsz tőle, hogy legalább korlátozza a mennyiséget és ezt tényleg úgy mondom mint focibolond és sörimádó :D
8/14 anonim válasza:
5-6 az mértéktelen..? :D
Hajjaj... Szigorúság van. :)
9/14 A kérdező kommentje:
Rajta a kevés is nagyon meglátszik. Már a telefonban hallom a hangján, hogy kb. hányat ihatott. És minimum ennyit mondtam, de van, amikor ennek a duplája is.
2014. jún. 25. 20:12
10/14 anonim válasza:
Én múltkor ugyanennyit üveget ittam - de pálinkából - Na az aztán meglátszott :D egy hétig viseltem a nyomait :D De most komolyan egy karton sörtől berúg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!