Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok újabban hetente többször is részegen, vagy minimum ittasan állítana haza?

Figyelt kérdés
Mióta megy a foci vb, azóta hetente 3-4-szer összeülnek és nézik a meccset, amivel nem is lenne semmi gond, de nem tud úgy hazajönni onnan, hogy ne lenne részeg. Amikor pedig mondom neki, még ő van megsértődve, hogy ő ilyen, ez is ő. Ti mit tennétek?
2014. jún. 25. 20:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En pentek szombat vasarnap hetfo es kedden voltam reszeg. Minden este 8 sor. :) jeeeeee. Ha a parom problemazik akkor megkerem h menjen be a szobajaba es ne zavarjon engem!
2014. jún. 25. 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én foci a foci vb alatt most mindenképp hagynám. Maximum ha már nagyon sok, és esetleg bunkó ilyenkor, akkor nem várom meg este. Ha másnapos, akkor meg megküzd vele egyedül. :) Ha máskor nem (vagy ritkán) ilyen, akkor szerintem teljesen belefér. Mondjuk azt nem tudom, hogy a vb után mi lesz. Talán csak emiatt félnék kicsit. De ha alapvetően megbízhatónak tartod a párod, akkor szerintem később sem lesz gond, pláne, hogy valószínűleg a társaság és az íz miatt és nem a hatása miatt issza. :)
2014. jún. 25. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:

" De most komolyan egy karton sörtől berúg?"

az 5-6 sör az rohadtmessze van a kartontól barátom de még a duplája is csak a fele

különben is ezt most úgy írtad mintha téged nem vágna földhöz egy karton sör...

2014. jún. 25. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:

én lányként iszok 5 korsóval :D a végére már egész jó a kedvem,de azért az még egyáltalán nem részegség. bár legutóbb a 8. után már tényleg úgy kezdtem magam érezni,mint aki részeg :D

na szóval azt neked kell eldönteni,hogy akarsz-e egy ilyen férfival kapcsolatot avagy sem. nekem volt ilyen barátom és én őszintén gyűlöltem. mivel belegondoltam,ha egyszer vele lesz családom majd tűrjem,hogy "ő ilyen" ... még jó,hogy vége ennek a kapcsolatnak...

mert azzal nem lenne gond,hogy iszik most vagy máskor vagy,hogy néha részeg,de az,hogy amikor megkéred rá,hogy ne igyon ennyit,és így felel rá,hogy ez is ő. na az a gáz! az az undorító,mert ez azt jelenti,hogy nem akar rajta változtatni,hogy nem érdekli mit mondasz stb stb.

mit tennék? én szakítanék vele. vagy elmennék én is b.nőkkel és én is ittasan jönnék mindig haza,akkor talán észrevenné magát

2014. jún. 26. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!