Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok újabban hetente többször is részegen, vagy minimum ittasan állítana haza?
" De most komolyan egy karton sörtől berúg?"
az 5-6 sör az rohadtmessze van a kartontól barátom de még a duplája is csak a fele
különben is ezt most úgy írtad mintha téged nem vágna földhöz egy karton sör...
én lányként iszok 5 korsóval :D a végére már egész jó a kedvem,de azért az még egyáltalán nem részegség. bár legutóbb a 8. után már tényleg úgy kezdtem magam érezni,mint aki részeg :D
na szóval azt neked kell eldönteni,hogy akarsz-e egy ilyen férfival kapcsolatot avagy sem. nekem volt ilyen barátom és én őszintén gyűlöltem. mivel belegondoltam,ha egyszer vele lesz családom majd tűrjem,hogy "ő ilyen" ... még jó,hogy vége ennek a kapcsolatnak...
mert azzal nem lenne gond,hogy iszik most vagy máskor vagy,hogy néha részeg,de az,hogy amikor megkéred rá,hogy ne igyon ennyit,és így felel rá,hogy ez is ő. na az a gáz! az az undorító,mert ez azt jelenti,hogy nem akar rajta változtatni,hogy nem érdekli mit mondasz stb stb.
mit tennék? én szakítanék vele. vagy elmennék én is b.nőkkel és én is ittasan jönnék mindig haza,akkor talán észrevenné magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!