Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok sírva jönne haza?
Kedden történt az eset. Én már itthon voltam és ő amikor hazaért nagyon szótlan volt és csak megölelt és sírt. Aznap este korán elaludt. Viszont az a nagy problémám, hogy nem hajlandó elmondani, hogy miért.. semmit nem mond, nem beszél róla. Megcsalhatott vagy nem tudok már mire gondolni sem.
22 évesek vagyunk.
Várj egy kicsit, ne faggasd. A megcsalás benne van a pakliban, de vastag az a pakli.
Ha mondjuk olyan egy hét múlva sem hozakodik elő vele, akkor próbáld finoman kipuhatolni.
#5 Csodálkoznál, ha tudnád, hány megerőszakolt áldozat nem beszél a dologról.
Még annak sem, akiben amúgy megbízik.
Nem teljesen racionális, de az áldozat egyfajta bűntudatot érez, mintha ez az ő hibája lenne, és hatalmas szégyent.
Kívánom, hogy te sose éld át ezt, de sajnos valóban nagyon nehéz erről beszélni.
7 Nem állítottam olyat, hogy az áldozatok erről fecsegnek. Azt sem írtam szerintem, hogy könnyű róla beszélni.
Igen, nagyon remélem, hogy sosem élem át. Viszont én a férjemben vigaszt találok bármi problémám van, én neki elmondanám. Azért is írtam, hogy SZERINTEM. Egyébként valószínűleg feltűnt volna a kérdezőnek, ha külsérelmi nyomok vannak a párján. Emiatt bátorkodtam kizárni ezt az opciót.
a megcsalás miért nem opció?
Bűntudata volt ennyi.
Köszönöm a leszavazást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!