Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok alig adna haza valami kis pénzt?

Figyelt kérdés
A párom a múlt hónapban egy fillért nem adott haza, ebben a hónapban is csak 12 ezer forintot. Most kapott 60 ezer forint adóvisszatérítést, abból se láttam egy fillért sem. Ti mivel vennétek rá a párotokat hogy egyenlő arányban szálljon be a közösbe?
2016. ápr. 1. 07:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Beszéljétek meg! Szerintem alap dolognak kéne lenni, hogy mivel együtt laktok, ezért minden felesben megy, de ez csak az én véleményem.

Ha nem hajlandó erre, akkor csak kihasznál téged, az ilyentől pedig menekülj.

Itt nem rávenni kell a másikat, hanem épp felnőtt ésszel belátni, hogy a másikat nem kirabolni kell, és mivel EGYÜTT lakunk, ezért minden közös!

2016. ápr. 1. 07:45
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

A kérdést se értem. Már gazdaságon is úgy tanultam, hogy a család a társadalom legkisebb gazdasági egysége.

Ez a külön kasszás dolog nettó baromság, hiába divat.

Mire megy el a pénze?

Ez se mindegy!

Hogy venném rá?

Kezébe nyomom a csekkeket, hogy ha akar vizet meg villanyt, akkor fizesse be. Ha enni is óhajt, akkor bevásárolhat.

Ha ez nem történik meg, akkor keress egy lakótársat, aki fizeti a rezsi felét, magának vesz kaját, és nem korlátoz téged abban, hogy szabadon váltogasd a szexpartnereid.

Neked miért jó, ha eltartasz egy embert, aki kihasznál!?

2016. ápr. 1. 07:48
 3/12 anonim ***** válasza:
86%

Semmivel. Két hónap élősködés után kivágom, mint macskát.

Anyagilag is jobban jársz.

2016. ápr. 1. 07:51
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
penzehes
2016. ápr. 1. 08:17
 5/12 anonim ***** válasza:
38%

Teljes puncimegvonás!

Amúgy írhatnál valamit arról, hogy hol, hogy éltek, mit és hogyan fizettek, mert ha mondjuk az övé a lakás, az más, mintha mondjuk közöse bérlemény.

2016. ápr. 1. 08:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Ha övé a lakás, akkor a kérdező költözik. Ennyi.

Azon nem változtat hogy a párjàt kihasználja és ingyenélő gyökér.

2016. ápr. 1. 11:25
 7/12 anonim ***** válasza:
nem engedném hogy kihasználjon
2016. ápr. 1. 12:49
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Mi van? Mi az, hogy hazaad pénzt??

A közös költségeket be kell fizetni együtt, a többi pénzéhez mi közöd?

2016. ápr. 1. 17:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: amennyi a párjának az (imént szóba hozott) és bocs-bocs: puncijához. A tiszta lakáshoz. Az otthon elkészített kajákhoz, a patyolatra vasalt ingekhez és a legyen kihez beszélnem effektushoz. Csak ennyi.:)
2016. ápr. 1. 18:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Utolsó: miért, nálatok p*ina kell ahhoz, hogy főzzön, takarítson valaki?Mert nálunk ketten szoktunk a férjemmel.

A másik meg hogy nem illik a másik pénztárcájában turkálni...legalábbis engem eléggé felháborítana, ha a férjem elvárná, hogy "adjam le" a fizetésem, a közös dolgok befizetése után... ne már!

2016. ápr. 1. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!