Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok alig adna haza valami kis pénzt?

Figyelt kérdés
A párom a múlt hónapban egy fillért nem adott haza, ebben a hónapban is csak 12 ezer forintot. Most kapott 60 ezer forint adóvisszatérítést, abból se láttam egy fillért sem. Ti mivel vennétek rá a párotokat hogy egyenlő arányban szálljon be a közösbe?
2016. ápr. 1. 07:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó: a reakcióm 5. válaszoló felvetésére keletkezett. Mert az ilyesmitől bár nem kéne, de megvadulok. Neked: azt hiszem, hogy semmilyen anyagi felállás nem gond egy pár esetében, ha az mindkettejük megelégedésére történik. De kérdezőnél messze nem ez a helyzet, plusz nem tudják kommunikálni. Eszemben sem volt támadni senki közöskassza-ügyi világnézetét.

Örülök, hogy nálatok működik ez is meg a takarítás is - bár mindenhol ez volna.

2016. ápr. 1. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Oh, bocsánat. 5. válaszoló az inspirációt adta. A bicskát a zsebembe pedig tényleg te.

Azért, mert így gondolom: ahol nem két ember vesz részt a háztartásban (mint nálatok), és egy nő egyoldalúan csinálja, plusz ezt a férfi természetesnek veszi és elvárja. Ahol nem egyenló ARÁNYBAN történik a fizetés, hanem a nő vállán van a plusz súly - ott a férfi értékrendje nekem nem tetszik. Lehet ezzel egyetérteni vagy sem- én így gondolom. :)

2016. ápr. 1. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!