Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szólnátok hozzá, ha a párotok egy üveg borral és talpaspohárral várna haza?
Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik a romantika és a párom mostanában ezt elhanyagolja. Mit szólnátok hozzá, ha így kezdeményezném a dolgot?
(Én sokszor szoktam szexi rucival meglepni, de a romantika is kell a nőnek.)
Vagy ti nők mit tennétek?
2014. okt. 27. 17:10
1/12 anonim válasza:
A bal kezem önálló életre kelne? Ez már magában eléggé sokkoló.
3/12 anonim válasza:
Ha négykézláb lenne és a hátán lenne a bor akkor mehet.
4/12 anonim válasza:
"Köszi drágám, de jól tudod, hogy nem iszom"
Amúgy jó ötletnek tűnik :)
5/12 anonim válasza:
Én örülnék neki. Lehet el van csigázva valami miatt és nap végére már nagyon nincs rá energiája, hogy ő kezdeményezzen. Esetleg már elfelejtette, hogy néha ilyet is kell. De ennél aranyosabban szerintem nem lehet emlékeztetni valakit. 31F
6/12 anonim válasza:
a romantikus énem akkor kerül még mélyebbre,mikor inni kezdek......
7/12 anonim válasza:
Nekem tetszene, bár én pont fordítva csinálnám. :)
8/12 anonim válasza:
Miért kell egyből vedelni? Ebben az országban tényleg mindenre ez a válasz....
9/12 anonim válasza:
Nekem tetszene:)
8-as: neked egy borozós estéről tényleg csak az alkoholtartalom és a részegség jut az eszedbe?
10/12 A kérdező kommentje:
Az egyik legromantikusabb esténken egy pohárka borral várt engem :)
Nem kell feltétlenül lerészegedni.
Adhattok más ötletet is, amivel rá tudom venni vagy emlékeztetni tudom a romantikára.
2014. okt. 27. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!