Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem kívánom őt.. Mit tegyek?
26 éves vagyok 1 év kapcsolat után már nem akarom a páromat. A héten jön hozzánk, egész hosszú hétvégén ott lesz nálunk és már most a hátam közepére nem kívánom. Valahogy már nem vonsz a szőrös teste úgy mint régen.. Sőt idegesítő számomra hogy mindenütt szőr van rajta, a hasán, mellkasán, hátán, az egész testét hosszú fekete szőr borítja, és amiért így néz ki nem is akarok vele szexelni.
Azt veszem észre eltávolodtunk egymástól kevesebb a kommunikáció köztünk, alig találkozunk, ha találkozunk is vagy én megyek vagy ő jön és akkor is csak filmet nézünk. Semmi közös program a nyáron, sehol nem voltunk, se mozi, se vacsi, se kirándulás...
Egy hete azon gondolkodom hogy szakitok vele. Nem tudok dönteni mert közben a családom tagjai folyton ezeket mondják akárhányszor felhozom ezt a témát "ő jó fiú" "úgyis megbánom" "nagyon szeret téged két nap után szaladnál is vissza hozzá"
Te fogsz vele elni es nem a csaladod !!
Inkabb most tortenjen meg a szakitas mint kesobb !
Ha csak ennyi a gond, de amúgy jó a kapcsolat, akkor elmondhatod neki őszintén a problémád. A szőrt azért le lehet szedetni, ha hajlandó rá. Ha nem nyitott a dologra, akkor megmondod, hogy vége, mert nem látod értelmét folytatni úgy, hogy taszít téged a szőr, és nem terveztek programokat. Programokban pedig megegyeztek, hogy egyik héten te, a másik héten ő talál ki valamit.
De ha már ezt az energiát is sajnálod rá, akkor ne húzd tovább.
Ráadásul még valamit nem vallottam be neki egyszerűen tudom hogy megsértődne ha elmondanám hogy kellemetlen szag árad belőle oda lentről. Fürdés után is érzem azt a szúrós szagot. Most vagy nem mossa meg rendesen a farkát vagy valami belső probléma okozza ezt nála.
Többször visszautasítottam az orált mert egyszerűen nem voltam képes elviselni azt a szagot, és persze egyből jött a dünnyögés...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!