Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós, após jogosan tilt a gyereküktől?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok és a párom is de anyósnak és apósnak nem ez a bajuk. Hanem az hogy én 22 eves vagyok a párom meg csak 16. Elmagyarázom mielött még valaki azt gondolná hogy a tinikre hajtok. A paromat egy bulin ismertem meg 8,5 hónapja. 18+ nak nézett ki de valami teljesen random dolog miatt elkezdtünk beszélgetni. Ő 18 évesnek mondta magát. Kb 1 hónap után összejöttünk és ő sokszor délutanonként átjött hozzám. 2-3 hónapja voltunk eggyütt amikor egyszer itthon takarítás közbe megtaláltam a diákigazolványát. Ledöbbentem hogy nem is annyi amennyinek mondta magát. Írtam neki hogy jöjjön át mert beszélnünk kell. Átjött és egy kicsit elszabadultak az indulatok és a végére ordítottunk egymással (amit késöbb meg is bántam). Kiment a lakásomból akkor én is átgondoltam a dolgokat úgy voltam vele hogy akkor szakítok vele mert ez így nagyon nem jó. Találkoztunk addigra mindketten átgondoltuk az egészet és kibékültünk és végül nem szakítottunk. Én tenyleg úgy találkoztam vele hogy akkor most szakítunk de ő nagyon marasztalt és hogy eddig se volt semmi ezután se lesz. Ugye én maradtam vele és ő elmondta a szüleinek hogy milyen idős vagyok hozzá képest és ott is volt balhé és a szülei meg folyamatosan eltiltják tőlem meg kitalálták hogy kiviszem külföldre és eladom szexmunkásnak és ilyenek (a családom egy része londonban él és ők ezt tudják). Mi 7,5 hónapja vagyunk eggyütt és minden perc amit eggyütt tudunk tölteni az kincs és tényleg ekkora baj lenne az a korkülömbség? Az nem számít hogy mi szeretjük egymást?
Szerintem ez nem a te meccsed, hanem a párodé. Maradj ki belőle. Nem nagy köztetek a korkülönbség, viszont egészen más szakaszban van az életetek. Ő még középiskolás, te pedig valószínűleg már dolgozol, felnőtt életet élsz.
2020. aug. 26. 15:31
22/28 anonim válasza:
Nincs apósod se anyósod. Nem vagytok házasok, az ősök csak a F.Arthuro-dnak a szülei.
2020. aug. 27. 09:00
23/28 anonim válasza:
#22, azért remélhetőleg nem olyan modortalan bunkók, mint te. Arról meg nem a Kérdező tehet, hogy a senki által meg nem választott seniházi KDNP megfúrta az egyneműek házasságát Magyarországon.
2020. aug. 27. 15:54
24/28 anonim válasza:
23!
Az meg van, hohy egy 7,5 hónapos kapcsolatban van? Hohy kb semmiképp nem kapna házassági engedélyt a 16 éves, meg akkor sem, ha lehetséges lenne az egyneműek házassága? Hogy anyós és ákos akkor van, ha házasok?
2020. aug. 27. 18:33
25/28 anonim válasza:
Oké elcseszte rosszul írta de túl tudnátok ezen lépni?
2020. aug. 27. 19:14
26/28 anonim válasza:
#24, elkeserítlek akkor, mi különneműként élünk élettársi kapcsolatban, és ettől az anyósom az anyósom, az apósom is apósom volt, és az anyósom is a vejének titulál... miért pont ebben kellene konzervatívnak lennünk, ha másban sem vagyunk azok. Ahogy egy iratot se, egy kapcsolatot se a felirata határoz meg, hanem a lényege.
2020. aug. 27. 20:11
27/28 anonim válasza:
Azért én másképp közelíteném meg a dolgot. Szerintem nem olyan óriási ez a korkülönbség. Jó tudom sokszor nem előnyös de azért ne csináljunk úgy mintha egy huszassal lennél idősebb.
Itt a ludas amúgy a barátod. Neki kéne a szülei elé állni és elmondani hogy "anya, apa ez úgy történt hogy én 18 évesnek hazudtam magamat és ezt nem tudta a másik fél, csak később derült ki"
Tudod miért fontos ez ? Mert egyrészt ez az igazság másrészt így a szülei nem azt látják hogy jajj micsoda szemét vagy hogy ranyomultal egy 16 évesre hanem látnák hogy hoppá a mi fiunk hazudott és megtévesztett mást.
Szerintem mond meg a barátodnak hogy ezt mondja el otthon a szüleinek. Hogy valójában te nem tudtad hogy ő atver.
26N
2020. aug. 27. 21:37
28/28 anonim válasza:
26!
Ahogy a parod csak az élettársad volt, nem pedig a férjed vagy a feleséged, úgy a szülei is csak a szülei, nem anyós és apos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!