Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós, após jogosan tilt a gyereküktől?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok és a párom is de anyósnak és apósnak nem ez a bajuk. Hanem az hogy én 22 eves vagyok a párom meg csak 16. Elmagyarázom mielött még valaki azt gondolná hogy a tinikre hajtok. A paromat egy bulin ismertem meg 8,5 hónapja. 18+ nak nézett ki de valami teljesen random dolog miatt elkezdtünk beszélgetni. Ő 18 évesnek mondta magát. Kb 1 hónap után összejöttünk és ő sokszor délutanonként átjött hozzám. 2-3 hónapja voltunk eggyütt amikor egyszer itthon takarítás közbe megtaláltam a diákigazolványát. Ledöbbentem hogy nem is annyi amennyinek mondta magát. Írtam neki hogy jöjjön át mert beszélnünk kell. Átjött és egy kicsit elszabadultak az indulatok és a végére ordítottunk egymással (amit késöbb meg is bántam). Kiment a lakásomból akkor én is átgondoltam a dolgokat úgy voltam vele hogy akkor szakítok vele mert ez így nagyon nem jó. Találkoztunk addigra mindketten átgondoltuk az egészet és kibékültünk és végül nem szakítottunk. Én tenyleg úgy találkoztam vele hogy akkor most szakítunk de ő nagyon marasztalt és hogy eddig se volt semmi ezután se lesz. Ugye én maradtam vele és ő elmondta a szüleinek hogy milyen idős vagyok hozzá képest és ott is volt balhé és a szülei meg folyamatosan eltiltják tőlem meg kitalálták hogy kiviszem külföldre és eladom szexmunkásnak és ilyenek (a családom egy része londonban él és ők ezt tudják). Mi 7,5 hónapja vagyunk eggyütt és minden perc amit eggyütt tudunk tölteni az kincs és tényleg ekkora baj lenne az a korkülömbség? Az nem számít hogy mi szeretjük egymást?
#5 A szüleinek nem azzal van a baja hogy a fiuk meleg. A "minden perc amit eggyütt tudunk tölteni az kincs" úgy értettem hogy ritkán tudunk találkozni a szülei miatt ézért örülök ha egyáltalan tudunk talalkozni egy nap akár csak pár percig. Én tényleg szeretem de fáj hogy alig tudunk találkozni és szeretnék végre egy megoldást
2020. aug. 17. 08:14
12/28 anonim válasza:
Nem tudom miért tiltják, de pl nekem 16 évesen mindig 18+os pasijaim voltak, érettebb voltam a korombelieknél. A szüleimnek soha nem volt ezzel problémájuk, hogy 5 évvel idősebb a pasim. A mostani 8 évvel idősebb, bár már 26 vagyok. Lehet azért, mert a szülrim között is 8 év van, ezért elfogadóbbak. Szerintem ne foglalkozz velük, előbb utóbb meg fogják unni az utálkozást.
2020. aug. 17. 08:29
13/28 anonim válasza:
7,5 hónap után még nem használnám az anyós-após kifejezést. Persze ez még csak formaság.
Egyébként én is így voltam, amikor 16 évesen voltak 21-22 éves barátaim, akkor folyton arra gyanakodtak, hogy az idősebb személyek szándékai nem tiszták.Itt csak az idővel tudod bebizonyítani az ellenkezőjét, ha látják, hogy valóban jól bánsz a fiukkal. Viszont a párod is hibás a helyzetben, amiért hazudott a koráról.
2020. aug. 17. 09:23
14/28 anonim válasza:
"Nincs se anyósod, se apósod és nem is lesz, mivel ma Magyarországon az azonos neműek házasságkötése nem engedélyezett." - ez mondjuk a magyar politika szégyene, nem a Kérdezőjé...
2020. aug. 17. 09:39
15/28 anonim válasza:
14? Anyósnak és apósnak a házastárs szüleit nevezzuk. Ők nem házasok.
2020. aug. 17. 09:43
16/28 anonim válasza:
#15, mi sem vagyunk azok, (hetero kapcsolatban, mellesleg) Ettől még az anyósom az anyósom, ő maga is annak tartja, és hívja magát, meg én is őt...
2020. aug. 17. 09:53
17/28 anonim válasza:
16!
Mindenki annak tartja magát, aminek akarja, de tény, hogy ők továbbra is csak a partnered szülei. A partnered sem a férjed, vagy a feleséged, hanem a partnered.
2020. aug. 17. 09:56
18/28 anonim válasza:
7,5 hónap járás utan, úgy hogy allig találkoztok, pláne úgy hogy a másik fél egy tini elég messze vagy még attól, hogy anyósnak meg apósnak hívd őket.
2020. aug. 17. 09:58
19/28 A kérdező kommentje:
Én onan kezdve hogy elkezdtem járni valakivel nekem a szülei anyós és após volt és sose volt belőle baj vagy ilyesmi. Sok heteró barátomnal is így van. De nem az a lényeg hogy hogyan nevezem a párom szüleit. Elméletileg tényleg nem anyós és após de tényleg nem ez a legfontosabb dolog.
Egyébkent magamtól soha nem hajtanék rá egy 16 éves srácra és nem jönnék vele össze de ez a helyzet így alakult és nem bántam meg hogy vele maradtam.
2020. aug. 17. 10:27
20/28 anonim válasza:
Fontos ez is, mert ha ilyen stílussal fordulsz feléjük, igencsak unszimpatikussa teszed magad. 17 eves lányom van, biztos körbe röhögném a fiujat, ha anyósnak szólítaná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!