Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós, após jogosan tilt a gyereküktől?
"Anyós, após jogosan tilt a gyereküktől?"
Nem. De nem a te dolgod helyretenni őket, hanem a saját fiuké.
Igen jogosan.
Most komolyan, mar a melegeknél is a tinikkel való párkapcsolat dívik? Mintha nem lett volna elég ilyen a tini párkapcsolatok meg a gyerek nevelés kamasz részen csak heterokkal.
Tudod, én idősebb vagyok, mint Te ketten -- együttvéve. Nehéz lesz nem úgy fogadni, amit mondok, hogy mit ugrál a vén f...sz.
> Én tenyleg úgy találkoztam vele hogy akkor most szakítunk de ő nagyon marasztalt
Hát persze, hogy marasztalt, valószínűleg Te voltál az első komoly kapcsolata, főleg egy meleg fiúnak a mai Magyarországon nem egyszerű párt találnia. Valószínűleg ezért hazudott a korát illetően és szinte bizonyosan magát is becsapja, hogy mennyire illetek össze valójában. Ez utóbbi szinte biztosan nálad is fent áll "és minden perc amit eggyütt tudunk tölteni az kincs" -- ebben biztos vagy?
A következő javaslatom lenne: szedd össze, akár írd le, miért is tartod annyira fontosnak ezt a kapcsolatot. Ha képes vagy rá, próbáld meg a párod szempontjait is összeszedni -- ha szülei nem tiltják, hogy kommunikáljatok legalább, próbáld megkérni őt, hogy szedje ezt össze. Nagyon nyugodtan beszéld ezt át a szüleivel. Nekik is borzasztó nehéz, megint csak azt kell mondanom, hogy a mai Magyarországon teljesen biztos, hogy nehezen fogadták el, hogy meleg a gyerekük, sajnos a társadalmi nyomás hatalmas. Ha képes vagy éretten viselkedni és beszélni, akkor valószínűleg ők is megenyhülnek.
De az is lehet, hogy a magadba nézés azt fogja magával hozni, hogy csak azért ragaszkodsz ennyire a fiúhoz, mert egyedül voltál különben.
Az sem szégyen, ha értő pszichoterapeuta segít ebben a folyamatban. A Háttér Társaság teljesen biztos, hogy tud megfelelő emberrel összekötni. Én már nem tudok segíteni, én nagyon régen elköltöztem Magyarországról és az a módszer amihez én értek, az működik videóhíváson keresztül.
Nincs se anyósod, se apósod és nem is lesz, mivel ma Magyarországon az azonos neműek házasságkötése nem engedélyezett.
Amúgy meg 22 évesén te felnőtt vagy, a 16 éves még gyerek, érthető, hogy a szülei nem ugranak ki örömükben a bőrükből
Igazából TE vagy az, aki ebből csak rosszul jöhetsz ki.
Én nő vagyok, 17 évesen volt 22 éves barátom, szóval szerintem ÖNMAGÁBAN ez is nehéz helyzet (főként az idősebb fél részéről), de kezelhető.
NEKED járna sok lemondással ez a kapcsolat, hiszen a másik féltől még nem is elvárható, hogy tudja, mit is akar, és akkor még folyton ott lebeg a fejed felett, hogy a fiatalabb fél otthagy, mert rájön, hogy nem te vagy az, akivel hosszú távon együtt akar lenni.
Ráadásul ebben a korban nem tudom, mennyire vésődik be valakibe, hogy meleg-e. Ha pedig még bizonytalan az identitásában, akkor nem korrekt a melegség felé terelni, hiszen az sokkal nehezebb út, mint heteronak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!