Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne, hogy a közel 30 éves párod az összes félretett pénzét egy számítgépes játékra költené (több százezer ft, közel egy milla) mert úgy alakult, hogy szétmentek (nem emiatt), de mégis kibékültetek és utólag megtudod mit tett?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 19:32
51/54 A kérdező kommentje:
Hogy érted az elszámoltatást?
2020. aug. 25. 08:01
52/54 anonim válasza:
Hogy lecseszed, amiért elköltötte a pénzét.
Nem voltatok együtt, lelkileg tropa volt és anyagilag megtehette. Nem ártott senkinek, nem vette el senkitől a pénzt,ő dolgozott meg érte.
Aljas dolog emiatt piszkálni a máskkat.
53/54 A kérdező kommentje:
hát én nem igy látom, ne haragudj :D pláne nem jogos tőle h engem hibáztat és hibásnak állit be, mintha én tettem volna ezt...
2020. aug. 25. 09:17
54/54 anonim válasza:
Hát, az enyém egy vélemény. Megértem, ha valaki nem így gondolkozik. Én például sosem voltam hajlandó szűkölködni. Ha kellett valami, megvettem.
Nem tudom mire kellett volna ezt félrerakni, vagy gyűjteni.
Mondjátok itt a játékfüggőséget. Na én például horgászok. Sokkal sokkal többet el lehet költeni horgászatra, mégse nevez senki függőnek, mert szabadtéri sportról beszélünk.
Én úgy gondolom, hogy ha te ennyire uralkodó típus vagy anyagilag, akkor hagyd ezt a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!