Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne, hogy a közel 30 éves párod az összes félretett pénzét egy számítgépes játékra költené (több százezer ft, közel egy milla) mert úgy alakult, hogy szétmentek (nem emiatt), de mégis kibékültetek és utólag megtudod mit tett?
Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 19:32
11/54 anonim válasza:
Nincs ezzel baj. Majd amikor egy család lesztek, és egy vita alkalmával elcseszi az összes pénzeteket baromságokra, mondhatod a gyerekeknek, hogy ebben a hónapban már nem kell enni, mert apa ideges volt.
Persze, ha nem komolyan tervezel vele, akkor nem probléma, bármikor lepatzinthatod.
12/54 A kérdező kommentje:
azt mondja ha lesz gyerek, ház stb akkor alap h megbeszéljük a kiadásokat, ez a hirtelen felindulásból volt, meg h ha lesz családunk akkor nem lesz első a játék neki
2020. aug. 16. 21:05
13/54 anonim válasza:
Okádék egy pöts lehet. Csak nem értem, hogy a nők mit esznek az ilyenen.
14/54 anonim válasza:
De, akkor is a játék lesz neki az első. Komoly függő lehet, ha ennyire nem éri fel ésszel, hogy az ablakon dobta ki a pénzt, és nem kapott érte semmit.
15/54 A kérdező kommentje:
elvileg belátta, hogy hiba volt, és persze gyerek mellett nem akr játszani, de én nem tudom elhinni sajnos :(
2020. aug. 16. 22:21
16/54 anonim válasza:
Ne is. Az ilyen nem fog változni. Barátnőm ezért hagyta ott a pasiját, az is gépmániás volt. Most éppen kiszedte a családi kocsiból az ülést és vett egy kormányt, hogy neten vezessen, mert az mennyivel jobb, mint élőben. :D
17/54 A kérdező kommentje:
jó, azért nálunk nem ennyire brutál a helyzet :D de komoly vita kett a dologból...
2020. aug. 16. 23:09
18/54 Sunshinedoll válasza:
Hát én nem nagyon lennék olyan emberrel, aki 30 évesen nem képes normálisan bánni a pénzével. Persze, költsön a hobbijára, én is szoktam, de azért a félretett pénzét a normális, tudatos ember nem a hobbijába öli bele, hacsak nem az a hobbi mondjuk pénzt hoz a házhoz.
19/54 A kérdező kommentje:
igen, mondtam is neki, és azt mondta hogy akkor ő a nem normális...
2020. aug. 17. 10:59
20/54 anonim válasza:
Orulnek, hogy arra kolti amire szeretne! Nem gondolnam felelotlennek! Azt gondolnam, hogy van egy hobbija amire kolt, es ez teljesen rendben van.
Te pedig egy baratno vagy , ha esze van akkor csak voltal. Milyen alapon szolsz bele, hogy mire kolti a penzet? Raadasul nem is voltatok egyutt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!