Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha kiderülne, hogy a közel 30 éves párod az összes félretett pénzét egy számítgépes játékra költené (több százezer ft, közel egy milla) mert úgy alakult, hogy szétmentek (nem emiatt), de mégis kibékültetek és utólag megtudod mit tett?

Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 19:32
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
#21 szóval csak szakításban voltatok? ;)
2020. aug. 21. 08:31
 42/54 anonim ***** válasza:
36%

Én sznob nő vagyok, akár 200 ezret kibaszok egy cipőre.

Miért ne, ha megtehetem?! Ha másra kellene a pénz, akkor másra költeném.

Ettől még ő nem egy hebrencs, de mégis mit kellett volna csinálnia, ha úgy hitte egyedül marad?

2020. aug. 21. 22:43
 43/54 anonim ***** válasza:
76%
Aki képes ilyen szar..okra költeni ennyi pénzt, ahelyett hogy nekiadná egy állatmenhelynek vagy legalább elolvasna néhány könyvet, ha már annyira unatkozik, az nem áll az én szintemen, nem lenne jövőnk.
2020. aug. 22. 01:40
 44/54 A kérdező kommentje:
nagyon megoszlanak a vélemények továbbra is... :D
2020. aug. 22. 11:03
 45/54 anonim ***** válasza:
76%
Mert itt is sok a lúzer.vigyázz, nehogy te is az legyél.
2020. aug. 22. 13:15
 46/54 anonim ***** válasza:
76%
45...inkább úgy fogalmaznék,sok a pattanásos arcú,kocka srác. Akinek egy nőre esélyei...0val egyenlőek.
2020. aug. 22. 15:54
 47/54 anonim ***** válasza:
46%

Igazából, azt csinál a pénzével, amit szeretne, főleg, akkor amikor azt hitte, hogy szakitotok. Még közös kasszán sem vagytok. Nem baj, az ha 30 évesen a hobbijára költ, csak felelősséggel tegye.

De, igazából Ő annyira függő, ha majdnem 1 millióért vett játékot, hogy ha gyerek lenne akkor se nagyon változna, akár mit mondjon is. Ha, azt is mondta, hogy megbánta, hogy megvette ennyi pénzért, hirtelen felindulásból, akkor az felelőtlenségre utal. Mi lesz, ha a közös megtakarított pénzeteket dugdosnod kell majf Tőle, mert volt egy vita köztetek és így tudja levezetni a feszültségét?

Mellesleg, ha közös házat, lakást szeretnétek venni, akkor ő ülni fog és nézni, ahogy kiperkálod a pénzt? És a gyerekkel mi lesz, ha ennyire felelőtlenül gondolkozik? Most, gondolj bele, Te le mész vásárolni. A gyereket otthon hagyod, elkezd sírni, és a párod meg ott játszik XY játékkal tegyük fel, hogy online és nem akarja otthagyni, mert akkor nem lesz meg a szintje?! Itt van már 30 éves, ha komolyabban belegondolna ebbe, akkor kevesebbet játszana és tenné a jövőtökért.

2020. aug. 22. 16:19
 48/54 A kérdező kommentje:
egyetértek... :)
2020. aug. 22. 19:41
 49/54 A kérdező kommentje:
és az a durva, h engem állít be hibásnak a történtek miatt.
2020. aug. 25. 07:53
 50/54 anonim ***** válasza:
0%

Nem ez hülyeség, nem a te hibád.

Viszont az elszámoltatás ocsmány dolog.

2020. aug. 25. 07:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!