Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne, hogy a közel 30 éves párod az összes félretett pénzét egy számítgépes játékra költené (több százezer ft, közel egy milla) mert úgy alakult, hogy szétmentek (nem emiatt), de mégis kibékültetek és utólag megtudod mit tett?
Ha szakítás után elindult volna egy világ körüli útra és ment volna amíg a pénze tart ugyanígy éreznél?
Talált egy nem destruktív dolgot, amibe menekülhetett a szakítás után.
Sokan akkor komolyodnak meg, mikor családjuk lesz, nincs ebben semmi rendkívüli.
21-es valaszolo.
Vagy csak siman szerette volna azt a jatekot mindentol fuggetlenul. Nem olyan nagy szam igazabol , hogy itt ertetlenkedjen rajta a csaja. Amugy sincs koze hozza.
Lakoljon a mocskos szemét, mert elköltötte a saját pénzét!
Komolyan ezt gondolod a pároddal kapcsolatban?
Az gáz, hogy majd 30 évesen nincs egy millió forint megtakarítása sem. Ezt lehet az ő vagy az ország szemére vetni, de te nem ezt kérdezted.
nem, nem ezt gondolom! :D
arra irtam ezt, hogy nem gondoltam volna, hogy megvédi valaki azért mert a spórolt pénzét ilyen fasz.ágra költötte...
miben vagyok tiszteletlen? fejtsd már ki?
ha netán elromlik pl a mosógép és újat kell venni akkor is primitiv vagyok, mert kell az új?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!