Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet egy nőt megneveln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy nőt megnevelni, káromkodásról leszoktatni?

Figyelt kérdés

A párkapcsolat tökéletesen működik, viszont a barátnőm gyakran káromkodik. Tud viselkedni, társaságban pl. sosem teszi, mindig nagyon intelligensen, választékosan beszél, de otthon néha elejt egy-két kijelentést, ami csúnya. Legutóbb, amikor elejtette a pirítóst, hangosan kimondta hogy "B.ssza meg!", előtte pedig azért kellett leszidnom, mert amikor ecsetelte, hogy milyen jó napja volt, azt mondta, "az k.rva jó volt".

Ő azt mondja, hogy nekem kellene megváltoznom, de azt hiszem, hogy értelmes embert zavar az ilyen fajta beszédstílus.

2020. aug. 14. 08:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem te sokkal alparibb, beképzeltebb, idiotabb vagy mint a barátnőd.

Remélem ott is hagyja a francba a beképzelt önelégült fejedet.

2020. aug. 14. 12:01
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Én egyáltalán nem káromkodok és az pl. nagyon zavar, ha valaki ezeket csak úgy töltelékszónak használja minden második mondatában, viszont amit te írsz, az szerintem teljesen belefér. Megnevelni ne akard, nem is fog sikerülni, szóval ha te ezt nem tudod elfogadni, akkor keress inkább mást.
2020. aug. 14. 12:10
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Te jó ég, nagyon durvák a válaszok, teljesen elképzeltem rajtuk...tényleg ott tartunk, hogy ma már mindenki szerint teljesen normális, ha egy nő így beszél, ilyen undorító és alpári? Egy férfi se beszéljen így, nemhogy egy nő. Én megértem a Kérdezőt és a helyében egy intelligensebb nőt keresnék, a mostanit meg kivágnám, ha nem kapja össze magát, mert ez így tényleg nem normális. Légyszi pontozzatok le, köszi!
2020. aug. 14. 12:54
 14/20 anonim ***** válasza:
6%
*elképedtem rajtuk
2020. aug. 14. 12:55
 15/20 anonim ***** válasza:
93%

Felnőtt embert nem szokás "nevelni".

Érthető ha nem tetszik a stílusa, de akkor nem kötelező vele lenni.

2020. aug. 14. 13:42
 16/20 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező! Ha leejti a pirítóst és akkor mondja a B betűs szót az baj, de gondolom szex közben kimondottan izgat nem? 😉
2020. aug. 14. 15:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor még engem nem hallottál káromkodni. Egy-egy adóbevallási időszakban, amikor dolgozok, a kocsisok idejárhatnának az ablak alá tanulni tőlem.

(N/38 könyvelő)

2020. aug. 14. 16:04
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Fizessen a közös kasszába egy 10-ast minden káromkodásnál.
2020. aug. 15. 08:44
 19/20 anonim ***** válasza:
78%

Szegény nő. Inkább hagyd el, ha nem bírod elviselni, hogy önmagának érzi magát melletted. Melléd nem való emberi lény, élj egy szobanövénnyel, és az nem bazmegel majd :)

Bazdmeg.

2020. aug. 15. 11:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Úgy látom, a kultúra teljesen kihalt mára. Mindenkinek sok boldogságot kívánok a mocsokban úszáshoz......
2020. aug. 15. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!