A párom úlabban állandóan zsörtölődik, káromkodik ez engem nagyon zavar. Hogyan lehetne "leszoktatni" erről?
Figyelt kérdés
Próbáltam kedvességgel, jutalmazással, de nem használ. Indulatos lett, "zsigerből" csinálja. Mit tehetek?2019. jan. 9. 09:52
1/8 anonim válasza:
Ahány csúnya szó annyiszor nincs szex... bár az neked is rossz.
Engem is zavar , sőt taszít.
2/8 anonim válasza:
Mond neki,azt, hogy bűn,ha èrdekli.
3/8 anonim válasza:
Adj neki vitaminkomplexet és magnéziumot. A leendő tavaszi fáradtság előjele, hogy a szervezet kiürül nyomelemekből és ingerlékeny lesz az ember.
(Nem baj, ha egyesek kéjes vigyorral lepontoznak, mert a tapasztalat és a tények makacs dolgok)
4/8 anonim válasza:
Lehet elfedett depresszió is, meg úgy általában annak a jele, hogy nem sok perpektívát lát az életében. Az állandó zsörtölődés, negativítás tipikus szegényember betegsége (sajnos), mert folytonos a frusztráció a pénztelenség miatt. Anyósom például tipikusan ilyen.
5/8 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy vitaminhiánya van, mert alig eszik zöldfélét, gyümölcsöt. A magnézium is jót tenne neki, de nem akarja ezeket beszedni, hiába készítem ki neki. A szex-jutalom, az talán használna, de a férfiasságával is van probléma...arra is kellene valami vitamin...
2019. jan. 10. 00:45
6/8 A kérdező kommentje:
Már a hanghordozásától is "neurotikus allergiám" lesz, pedig eddig jól megvoltunk egymással. Szeretnék valahogy változtatni ezen, de hogyan?
2019. jan. 12. 11:27
7/8 anonim válasza:
Jutalmazás? Kutyakiképzőben vagytok??
8/8 anonim válasza:
És amióta baj van a férfiasságával,azóta ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!