Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az miért van, hogy már 1-2...

Az miért van, hogy már 1-2 hete úgy érzem, mintha lenne a torkomon valami, és állandóan köszörülnöm kell? Olyan mintha slájm lenne? Lehet hogy mutálok? Engem nagyon zavar.

Figyelt kérdés
2015. febr. 17. 21:24
 1/1 anonim válasza:
Én már hónapok óta érzek ilyesmit, főleg reggel. Elmentem fül-orr-gégészhez, belenézett a torkomba, megtükrözte a garatomat, de nem talált semmi negatívat, viszont orrsövényferdülésem van. Megyek majd műtétre. Valószínűleg ezért érzem, mert be van az orrom szűkülve, és nehezebben tud szellőzni, nehezebb üríteni. Az orrsövényferdülés sok mindenre hatással van. Válaszolva a kérdésedre, én nem tudom, hogy nálad mitől lehet ez. Megfázás után maradhat esetleg vissza ilyen mellékhatás.
2015. márc. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!