Zavar, hogy a tanárom állandóan bámul! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szinte már könyörög a tekintetével,hogy nézzek rá,ha meg mégis ránézek,akkor mosolyog,össze-vissza beszél. Sokszor odajön a padomhoz,a tollával kopogtatja a vállam,füzetem,vagy megszorítja a karomat.
Többször be akart hívni a szertájába,de mindig találtam valami indokot,hogy ne kelljen bemennem.
Zavar,hogy ennyire keresi a társaságom,hisz nagyon nagy a korkülönbség,plusz az osztálytársak már kezdenek pletykálni a dolgon,és mindig kinevetnek emiatt,pedig erről én pont nem is tehetek!
2017. dec. 20. 18:06
1/3 anonim válasza:
ha ez tényleg igaz, akkor baj van.. szólj az osztályfőnöknek
2/3 anonim válasza:
"Többször be akart hívni a szertájába,"
Ez elég erős, remélem vágod.
Rég lépni kellett volna ha ilyeneket csinál, szólsz szüleidnek, felnőtteknek..
3/3 anonim válasza:
Ha tényleg úgy van minden ahogy leírtad és nem bebeszéled magadnak akkor nagy baj van. Szólni szülőknek minnél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!