Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak pár naponta miért van szüksége veszekedésre? Miért nem mondja el, hogy én mit követek el hibát? Ez miért titok? Hogyan tudnám kihúzni belőle?
Sziasztok!
5 éves kapcsolatban vagyok, 41 éves nő, 43 éves a párom.
Az a gondom, ami már évről évre csak rosszabb sajnos.
Páromnak pár naponta szüksége van veszekedésre (az a pár nap csodás, amíg nem veszekszik) egyre durvábban és egyre hosszabb időre (van, hogy 1-2 napig is és) soha nem mondja el, hogy én mit követek el hibát...
De ez miért titok? Vagy mégis hogyan tudnám kihúzni belőle, hogy változtatni tudjak, akár magamon is??
Köszönöm
Ez az önbizalom-hiányos, ügyefogyott tökfilkó nárcisztikus szerinted?
Igen, párom is olyan, mintha a veszekedésből merítene magának az életéhez energiát!
Exfeleségem volt ilyen! Szinte menetrendszerinti veszekedéseket generált. Mikor eltelt egy hoszabb idő veszekedés nélkül, akkor már "vártam" hogy itt az ideje... Nem is kellett sokat várni, 1-2 nap és jött a vita, értelmetlen dolgokon. Természetesen mindig nekem kellett bocsánatot kérni, különben én voltam a bunkó. Ezt éveken keresztül játszotta.
Ha utána olvasol , találsz erre magyarázatot. Így nyer energiát, egyoldalúan, hogy a te energiáidat lehúzza. A kérdés hogy te akarsz e olyan kapcsolatban létezni ahol a másik ilyen egyoldalú energiaszerzésre rendezkedett be...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!