Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joga van a páromnak magából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joga van a páromnak magából kikelve oldítozni velem és elvenni a kormányt, ha elütöttem egy állatot, mert túl kicsit fékeztem?

Figyelt kérdés

Szerinte direkt volt, mert tudja hogy én állatok miatt nem fogok satizni, sem a kormányt elfordítani, mert balesetveszélyes.

Elkezdett magából kikelve ordítozni, mikor közöltem, hogy az nem egy gyerek volt, meg örüljön, hogy nem egy fán kötöttünk ki. Idiótának nevezte az apámat, merthogy ő tanította ezt nekem (ezt régebben mondtam neki), elvette a kormányt.

Hazavitt és sírva otthagyott a lépcsőháznál.

Most ezen komolyan így fel kell háborodni?

2020. aug. 2. 12:34
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
84%
En is kidobnálak mert erzeketlen vagy
2020. aug. 5. 21:34
 52/55 anonim ***** válasza:
84%
Megérdemelnéd, hogy szakítson veled a párod.
2020. aug. 5. 22:30
 53/55 anonim ***** válasza:
30%

Kedves Kérdező! A sok hozzászólásból az vonható le: az állatok mindenek felett! Legközelebb meglátsz az úton egy nyuszit, rókát rántsd el a kormányt bele a szembejövőbe! Tedd árokba az autót! Fékezz akkorát, hogy a barátod szétfejelje a műszerfalat.

Ezek szerint jobb a sitten ülni, mint az állat elgázolásával bűntudatban élni. :)

2020. aug. 6. 13:06
 54/55 anonim ***** válasza:
94%
53# senki nem mondott ilyet! Ugyan olyan primitiv vagy mint a kerdezo!
2020. aug. 6. 13:20
 55/55 anonim ***** válasza:
100%

53-mas.

Mégis ki mondott ilyet?

Ez elkerülhető lett volna, ha nagyobbat fékez. Nem pedig azt mondjuk hogy üssön el mindenkit egy állat miatt.

2020. aug. 6. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!