Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szules utan hany honapig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szules utan hany honapig nem volt szex nalatok?

Figyelt kérdés
Mi 11 honapnal tartunk most...
2020. júl. 27. 11:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
45%
És ilyenkor a pali mással sem csinálhatja?
2020. júl. 27. 14:55
 22/24 anonim ***** válasza:
74%
Ha a pali gyereket csinált,akkor foglalkozzon vele,ne más nőket dugjon,utolsó.
2020. júl. 27. 17:59
 23/24 anonim ***** válasza:
34%

Durva lesz amit írok, de szerintem a házasságotoknak gyakorlatilag már vége.

Írták itt többen, hogy próbáljátok megbeszélni a dolgot, de szerintem azon már túl vagytok.

Ő nem kíván téged, én pedig a helyedben biztosan nem akarnék szexelni olyannal aki nem akar velem...tehát rábeszélésnek nem sok értelmét látom.

Tudom, ez így nagyon kemény, nem voltam még hasonló helyzetben, én sem tudnám csak úgy otthagyni feleségemet kisgyerekkel, de idővel ha nem javul a helyzet el kell kezdeni más utakat keresni.

2020. júl. 27. 19:02
 24/24 anonim válasza:
Mi lett veletek azóta?
2020. nov. 7. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!