Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parkapcsolatban elok Meddig tart nalatok a szexualis vonzalom?
Tudom ciki de nekem még egyetlen férfi se tudta fenntartani a szexuális érdeklődésemet egy évnél tovább. Emiatt ma már inkább csak alkalmi kapcsolatokat keresek. De szerintem nem ez a tipikus.
29/N
Ameddig jó a szex.
Régóta jó- a szerelem hiányzik.....
Négy éve vagyunk együtt, mai napig imádjuk egymást, heti 2-4 szex van, mikor hogy van időnk. Még az illatát is imádom.
45N 51F
14 éve vagyunk együtt.
Még nem sikerült megunni.
Valószínűleg azért, mert jó a szex. Nem lett rutin ennyi év után sem.
Nálunk 8 év után sincs az, hogy ne kívánnám meg. Ha ránézek a meztelen testére még mindig összafolyik a nyál a számba.
Olyan viszont volt, hogy ellaposodott a nemi életünk, vagy olyanok voltak az életkörülmények, hogy nem tudtam a szexre (is) koncentrálni. Az előbbit meg tudtuk mindig beszélni, az utóbbit pedig átvészelni, megértéssel.
Ha a szexuális vonzalom csökken annak oka van. És lehet ellene tenni, ha rájössz, hogy mi a gubanc.
4 éve vagyunk együtt.
Mostanában gondban vagyunk, eléggé összejött minden ami miatt stresszesek vagyunk és nem mindig jut már a szexre kapacitás... de volt már ilyen és megoldódott.
Egy picivel se kívánom kevésbé mint eleinte, sőt... ahogy megismerjük egymást, csak egyre jobb lesz a szex :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!