Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan nő aki vonzalom nélkül tud lenni párkapcsolatban?
Ismerkedek egy csinos aranyos nővel. Azt mondta hogy nagyon kedves aranyos szimpatikus fiú vagyok és nagyon megszeretett és ő szeretne velem kapcsolatba lenni viszont semmi vonzalmat nem érez irántam csak szeretet. Ezt nagyon furcsálltam, de azt mondta hogy ő ilyen, mert neki volt már egy 5 éves ugyanilyen kapcsolata és nem a vonzalom hiánya miatt lett vége.
Belemennétek egy ilyen kapcsolatba? Belemenjek?.
Tudnak persze. Igaz csak "pézzé".
Amúgy nem mennének bele ebbe semmiért sem. Csak "pézzé"
Nekem volt ilyen kapcsolatom, egyáltalán nem vonzott a fiú, 2,5 évet voltunk együtt. Imádtam a humorát és a személyiségét, de egy porcikája nem volt ami vonzott volna, ennek ellenére jól megvoltunk, nem emiatt szakítottunk.
A pénzéért biztos nem voltam vele, szörnyen szegény volt, számtalanszor adtam neki kölcsön kisebb nagyobb összegeket.
Ma már, hogy megtapasztaltam milyen az a kapcsolat, ahol vonz a másik, nem mennék bele újra egy vonzalom nélküli kapcsolatba.
Nem szabad olyanba belemenni,ahol nincs meg a fizikális vonzalom. Ahol lelki vonzalom van,az a barátság!
Sok nő él együtt lakótársként,legjobb barátként a párjával. Ismerek egy olyan hölgyet,aki azért van együtt a párjával 10 éve,mert a férfi szerinte jobban néz ki nála,és tudja, hogy nem találna másikat helyette, és nem akar egyedül lenni. A férfi meg a tenyerén hordozza.Neki gondolom ez elég, de valahol borzasztó is lehet :(
Tudom nem mai kérdés, de valakinek még hasznos lehet. Mostani fejjel azt mondom, hogy soha nem szabad ebbe belemenni, mert csúnya vége lehet, nagyon sok sérülést lehet összeszedni.
A mi kapcsolatunk is így indult, de azért nem volt ilyen nyíltan kimondva, hogy feleségem nem vonzódik hozzám. Csak annyit mondott, hogy nincs meg az a tűz, az a lángoló szerelem, amire ő mindig is vágyott. Elhitette saját magával, meg velem is, hogy ez működik. Látszólag működött is kisebb-nagyobb súrlódásokkal, nekem nem volt komolyabb hiányérzetem, neki volt, de nem nagyon mondta. Később összeházasodtunk, gyereket vállaltunk. Aztán most meg amiatt válunk, mert nincs meg az a vonzalom, amire ő vágyott, ami igazából sose volt meg neki. És hogy pótolja ezt a hiányt, gyerekvállalással kb. egy időben titkos viszonyt kezdett, ami szép lassan porig rombolta az addigi minimális vágyat is, amit irántam érzett.
Utólag könnyű okosnak lenni, de mai fejjel már az elején se mennék bele egy ilyen kapcsolatba, ahol nem elég erős a vonzalom.
A gyerek születését nem bántam meg, nagyon aranyos, nagyon szeretjük. Csak én nagyon nem ilyen sorsot szántam neki, boldog családban szerettem volna felnevelni. Mert akárki akármit is mond, nincs olyan, hogy egy válás ne viselje meg a gyereket. A kérdés csak az, hogy mennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!