Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Idosebb ferfiak! Titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idosebb ferfiak! Titeket mennyire zavar az, hogyha a parotok (no/lany) 10-20 evvel fiatalabb nalatok?

Figyelt kérdés

Most nem csak szexualis egyuttletben gondolkodvan, hanem egyutteles, randizas szerelem szempontjabol erdekelne.

Azert kerdezem, mert engem zavar a 'massagom', hogy idosebb ferfiakhoz vonzodom.

17,5/L

2015. nov. 22. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Minden lány az idősebb férfiakhoz vonzódik.
2015. nov. 22. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Hát a te korodban mondjuk 20 év az valóban sok. De nem is veled van gond mert ti fiatal lányok ilyenek vagytok, azzal a 40 éves f**aszival lenne gond....
2015. nov. 22. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Ha a lány éretten gondolkodik, és tud lenni összhang, akkor lehet nagyobb korkülönbség, de nekem 10 év a max. Vedd figyelembe, hogy fordítva kiszúrás, és az frusztráló lehet, hogy a nő elemében van, a férfi meg nyugodtabb életet akar például.
2015. nov. 22. 18:05
 4/8 schamuelson ***** válasza:
28%

Húsz év különbség legtöbbször minden korcsoportban soknak számít. Egy kép nagyon belémégett egy idős házaspárról. A férfi kinézetre 80-85 évesnek tűnt. A felesége legalább 20-25 évvel fiatalabb. Nagyon jól tartotta magát korához képest a hölgy, ám kezének bőre árulkodott róla, hogy elmúlt 60. Viszont fizikálisan akkora volt a különbség köztük, hogy egy kissé meredekebb útszakaszon (talán 30m) simán lekörözte férjét, tehát ő már felért, a férfi még a kaptató közepén járt. A nő félig visszafordulva várta be őt, mint egy anyuka a lassan botorkáló kisgyerekét.

Ez a kép csak megerősített abban, hogy soha ne akarjak ekkora korkülönbséggel tartós kapcsolatot.

2015. nov. 22. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
39 éves vagyok, jóképü, fiatalos. Egy jóval fiatalabb lány segít még jobban megőrìzni fiatalosságomat, ráadásul imádom a fiatal lányok szeleburdisságát, tapasztalatlanságukbol eredő kis naivitásukat, utoljára de nem utolsósorban a szexuális aktivitásukat. :) engem nem zavar a 10-20 év korkülönbség
2015. nov. 22. 19:10
 6/8 Márics Attila ***** válasza:
70%
Az érettség egyik főbb jellemzője, hogy életkorát egész számban adja meg. Egyébként én még érett 17 évessel nem találkoztam. Az a baj hogy egy "17.5" éves kislánynak nincs semmi közös pontja egy jelentősen idősebb férfival. Míg te a házid miatt hisztizel ő igazi problémákkal van elfoglalva.
2015. nov. 22. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Írj
2015. nov. 28. 10:57
 8/8 omba ***** válasza:

A korkülönbség nem jelentett gondot, nekem tapasztalataim vannak, de 17 és fél évessel azért nehezen tudnék bármit is elképzelni.

Milyen együttélés, pl????

2015. nov. 28. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!