Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrtvan ez nàlatok lànyoknàl?
Hajaaj mennyi gondod van.
Nem gondolod h azért nem festik át a körmüket, mert mondjuk nincs idejük, és melóból hazaérve előbb a háztartást vezetik nem a körmüket lakkozák?
De ha te ennyire tökéletes vagy, és ráérsz akk nyiss egy standot, és lakkozd ki a lányok körmét.
Gondolom még nem volt barátnőd. Minden nőt mentsen meg az Isten egy ilyen hisztis "pasitól"
22L
Most olvasom h van barátnőd. Jaj szegényem.
1es voltam.
Am képzeld az én körmeimen mg nincs lakk. Ajaaj most mi lesz?! :D
Igények látom tényleg vannak. Az ápolatlan fogak az mondjuk tényleg gáz. Egyébként megjegyzem, arányaiban legalább annyi (ha nem több) igénytelen pasi van, mint igénytelen nő. Szóval kérdezd meg a férfitársaidat is hogy miért igénytelenek.
Addig is mondok neked egy tuti megoldást. Ha nem tetszik neked valaki, akkor nem tetszik, mit kell ezen rugózni?
Az egyes válaszolóval értek egyet.
Egy hisztis p*csa vsgy nem más. Örülj neki h még van barátnőd, vagy őt is leszoktad oltani, h lakkoza át már a körmét?
Ezt hol álmodtad hogy a lányok foggal körömmel ragaszkodnának az anális szexhez?
Hol vannak ilyen lányok mesélj már nekem....
Hű micsoda problémáid vannak. Nekem is vannak olyan dolgok amik idegesítenek másokban de nem teszek fel róla egy kérdést.
Nekem a lábkörmöm ki sincs festve és szandált sem hordok. A fogaim szépek, rendesen ápolom.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!