Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mièrtvan ez nàlatok lànyoknàl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrtvan ez nàlatok lànyoknàl?

Figyelt kérdés
Mièrt nem lehet 1-2 kèrèst tiszteletben tartani... 1 pasi vagyok, ès taszìt az anàlis sex, az nemarra való, ha van rà igèny, ujjazom, de nem teszem be! Ebből volt vita ès gondolkodom a szakìtàson, nemvagyok prűd, de nekem ez nemfèr bele! Elkezdtem tömegközlekedni, hàt lànyok ha kezetekre odafigyeltek, làbakra mièrt nem...itt a szandi szezon, lerohadt lakk stb, azràn itt a fog kèrdès.. 20-30 as lànyok, iszonyat a fogaitok, 30.000 ft os ruhàkra van pènz, fog àpolásra nemjut... tisztelet a kivètelnek!

#anális szex #Szörnyűkörmök #Àpolatlanfogak #Mièrtnemfigyeltekmagatokra #Vàltozzatok
2020. júl. 5. 23:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Hajaaj mennyi gondod van.

Nem gondolod h azért nem festik át a körmüket, mert mondjuk nincs idejük, és melóból hazaérve előbb a háztartást vezetik nem a körmüket lakkozák?

De ha te ennyire tökéletes vagy, és ráérsz akk nyiss egy standot, és lakkozd ki a lányok körmét.

Gondolom még nem volt barátnőd. Minden nőt mentsen meg az Isten egy ilyen hisztis "pasitól"

22L

2020. júl. 6. 00:01
 2/17 anonim ***** válasza:
85%

Most olvasom h van barátnőd. Jaj szegényem.

1es voltam.

Am képzeld az én körmeimen mg nincs lakk. Ajaaj most mi lesz?! :D

2020. júl. 6. 00:03
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Igények látom tényleg vannak. Az ápolatlan fogak az mondjuk tényleg gáz. Egyébként megjegyzem, arányaiban legalább annyi (ha nem több) igénytelen pasi van, mint igénytelen nő. Szóval kérdezd meg a férfitársaidat is hogy miért igénytelenek.

Addig is mondok neked egy tuti megoldást. Ha nem tetszik neked valaki, akkor nem tetszik, mit kell ezen rugózni?

2020. júl. 6. 00:05
 4/17 anonim ***** válasza:
63%
csalod a nődet? le ne bukj
2020. júl. 6. 00:13
 5/17 Domi-nika válasza:
84%

Az egyes válaszolóval értek egyet.

Egy hisztis p*csa vsgy nem más. Örülj neki h még van barátnőd, vagy őt is leszoktad oltani, h lakkoza át már a körmét?

2020. júl. 6. 00:17
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

Ezt hol álmodtad hogy a lányok foggal körömmel ragaszkodnának az anális szexhez?

Hol vannak ilyen lányok mesélj már nekem....

2020. júl. 6. 00:19
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2020. júl. 6. 00:58
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem azon van a hangsúly, hogy lakkozza, hanem ha lakkozza, ne legyen màr putris.. ő a sokadik, nem az első....
2020. júl. 6. 02:43
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem tetszik,ne nézz oda... egek,micsoda férfi. Ne fogd vissza magad...
2020. júl. 6. 03:24
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

Hű micsoda problémáid vannak. Nekem is vannak olyan dolgok amik idegesítenek másokban de nem teszek fel róla egy kérdést.

Nekem a lábkörmöm ki sincs festve és szandált sem hordok. A fogaim szépek, rendesen ápolom.

2020. júl. 6. 06:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!