Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mièrtvan ez nàlatok lànyoknàl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrtvan ez nàlatok lànyoknàl?

Figyelt kérdés
Mièrt nem lehet 1-2 kèrèst tiszteletben tartani... 1 pasi vagyok, ès taszìt az anàlis sex, az nemarra való, ha van rà igèny, ujjazom, de nem teszem be! Ebből volt vita ès gondolkodom a szakìtàson, nemvagyok prűd, de nekem ez nemfèr bele! Elkezdtem tömegközlekedni, hàt lànyok ha kezetekre odafigyeltek, làbakra mièrt nem...itt a szandi szezon, lerohadt lakk stb, azràn itt a fog kèrdès.. 20-30 as lànyok, iszonyat a fogaitok, 30.000 ft os ruhàkra van pènz, fog àpolásra nemjut... tisztelet a kivètelnek!

#anális szex #Szörnyűkörmök #Àpolatlanfogak #Mièrtnemfigyeltekmagatokra #Vàltozzatok
2020. júl. 5. 23:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Kérlek írd már körbe, hogy milyen az a "putris" köröm xD
2020. júl. 6. 08:26
 12/17 anonim ***** válasza:
8%
Tudod van enyhe kis beöntés, kéményseprés, aztán ugyanolyan tiszta lesz az is mint a másik lyuk. Mellesleg ha húzol gumit akkor nem mindegy hogy hova teszed be?
2020. júl. 6. 09:57
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

Pontozzatok le, de valami igazsága van a kérdezőnek. Sokszor látni lányokat kivakolva, megcsinált szemöldökkel, közben tök igénytelen lábfejjel nyitott szandálban. Kopott lakk, hámló sarok stb., tényleg inkább ne lakkozza, ha nincs ideje karbantartani.

Dolgozó nő vagyok 2 gyerekkel, háztartással, de hetente azért tudok negyedórát szakítani a sarkam lereszelésére és a lakkom frissítésére. (Mondjuk natúr színt használok, amin nem is látszik, ha picit megkopott.)

2020. júl. 6. 11:35
 14/17 A kérdező kommentje:
Na a lerohadt lakk, sàrga gombàs körmök, az putris! Ha valaki valamit nemszeret a szexben, ezen mièrt kell kiakadni, a segg az szaràsra való, ott van a punci, szàj, cicik, combok, egèsz testetek, nektek ez sem elèg? Jött a hülyw dumàval, higy biztos undorodok tőle, màrmint a pàromtol... nem attol, hogy oda is betegyem... volt benne rèszem, többet nem, gumit meg soha nemhúzok, azèrt az a tapasztalat, ha valaki tanultabb, az tudja kezelni ezt, ti akik lehurrogtok, valszeg nem az eltèn vègeztetek, 1 normàlis nő nem àll bele ilyen faszsàgba! Ja ès reggel kiraktam őt! Lesz màs... 1 normàlis...
2020. júl. 6. 13:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Sohasem vagy olyan tiszta, csak hiszed kèmènyseprőnè! Akàr domestossal is moshatod, ok a szarcsimbókot kislagolod ès??? Bacik mèg ott vannak, amiknèlkül màr lehet nem is èlnèl!
2020. júl. 6. 13:47
 16/17 anonim ***** válasza:
36%
15# Húzol esőkabátot. Egyébként sokan csinálják és még nem halt bele senki.
2020. júl. 6. 14:05
 17/17 orton ***** válasza:
mi a fasz ? :'D
2020. júl. 10. 00:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!