Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szules utan hany honapig nem volt szex nalatok?
Figyelt kérdés
Mi 11 honapnal tartunk most...2020. júl. 27. 11:56
11/24 anonim válasza:
Kb 1,5 hónapig, de úgy 1 évig 0 volt a libidóm, a szex csak nyűg volt, a hátam közepére sem kívántam
13/24 Derwer válasza:
Nálunk is talán 2hónap volt császár után.
Aztóa eltelt újabb félév, néha kívánja, tehát kb 2hetente, egyébként gyakrabban magához enged, mert elég sokszor elmonodm neki, hogy ez nekem fontos. Persze ezek egyike sincs olyan, mint amilyet igazából szeretnék, de van valami, néha még jó is. (de nem szenvedélyes)
14/24 anonim válasza:
A legtöbb férfi a terhesség 2. fele, és a gyerek 1 éves kora közti időben lép félre első ízben.
Mondjuk nem értem, hogy miért nem lehet másképp megoldania az anyának a szexet? Mondjuk popi, száj, kézi fejés, talpacskák, ...
15/24 anonim válasza:
Jól gondolod, haldoklik a kapcsolatotok.
Beszélj vele, hogy ez igy nem mehet tovább
16/24 anonim válasza:
Sok nő hormonjai megzavarodnak szülés után. Márt hát ugye anya, szoptat, beállt erre az ősi ösztönre, de közben elég hirtelen át kell(ene) állni szexistennő szerepre is esténként két szoptatás közben. Persze időnként felsír a gyerek, oda kellene rohanni és még legalább ötször fel fog kelni éjjel. Az egyik pillanatban gondos anyának, a másikban szexuálisan odaadó társnak kell lenni, ez a kettősség elég sok nőt megzavar és nehezen áll helyre a libidó.
17/24 anonim válasza:
18/24 anonim válasza:
Kivártuk másfél- két hónapot , utána már ment is.
19/24 anonim válasza:
A szoptatás sokaknál hormonálisan olyan, mint a menopauza. Aztán ha megjön a menzesz, visszaáll a libidó is. Az a helyzet, hogy a legtöbb nő ilyenkor nagyon is vágyik az intimitásra, csak épp a szexre nem. Sok férfi meg úgy van vele, hogy most örökre minden elromlott és már nem szeretik. Mielőtt kikukáznád az asszonyt (és vele a gyereked), azt az energiát, amit egy másik, ismeretlen nőbe fektetnél (szó szerint:)) próbáld meg otthon. Legyél kedves, szorgalmas, érdeklődő, keresd a közelségét, mintha nem csak arra kellene... Ha 11 hónapot kihagytatok, nem fog elsőre menni, bele kell feccölni némi energiát. De egy új nőbe sokkal többet kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!