Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom sokat alszik delekig ha ittvagyok megaz anyja is sokaig alsziknem kapok reggelit mert naluk a reggeli az kb delben van vagy 2korEn nemvagyok ehez hozzaszokva en marreggel plusz pl az en szuleim mar reggel felkeltenek.mit tegyek ilyenkor?
Jó, szóval
1. Te a palinak a vendége vagy, nem az anyjáé. A palidnak kellene gondoskodnia az ellátásodról, az anyjának semmi köze hozzád. De tekintve, hogy gyakori vendég vagy, így már nem számítasz "hagyományos" vendégnek, ki kell tudnod szolgálni magadat. Gondolom azt sem várod meg, hogy az anyja adjon törölközőt, hanem elmész magadtól tusolni.
2. Örülj, hogy megengedi, hogy a felnőtt gyerek még haza hozza az épp aktuális barátnőjét. Azt is mondhatná, hogy egész nyugodtan menjetek albérletbe húsz évesen, ott aztán olyan reggelit rittyentesz amilyet akarsz.
3. Felnőtt nő vagy könyörgöm. Nem tudod megoldani? Nem tudsz lemenni reggel a pékségbe? Vagy eltudsz elmenni előző nap este a pároddal a boltba és venni három kiflit meg egy kefirt?
4. Ha végre megreggeliztél akkor légyszíves kezdj el olvasni és tanulni, mert ennyi idősen az ilyen értelmi szint nagyon-nagyon gáz. Én őszintén azt hittem, hogy max 14 vagy.
A pali vendége a szülői házban ,tehát valahol az anyjáé is, aki a fia barátnőjét kedvesen is fogadhatná.
Nem hiszem,hogy annyira gyakran találkoznak, erről nem is írt a kérdező.
Nálunk pl. nincs az összes törölköző a fürdőszobában csak a sajátok. Érdekes lenne ha a fiam barátnője nyitogatná a szekrényajtókat törölközőt keresve, vagy a konyhaszekrényt evőeszközt, kaját keresve.
Talán én vagyok az egyedüli aki a kérdezőt valahol megérti, és talán én vagyok az egyedüli akinek fia van akinek a barátnője időnként megjelent nálunk....
Én, szülőként, nem találom természetesnek a srác és az anyja viselkedését. A gyerekemnek se hagynám,hogy így kezelje azt amikor a barátnője itt van.De részéről természetes,hogy vendég. Mert vendég amíg barátnő, nem családtag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!