Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom sokat alszik delekig ha ittvagyok megaz anyja is sokaig alsziknem kapok reggelit mert naluk a reggeli az kb delben van vagy 2korEn nemvagyok ehez hozzaszokva en marreggel plusz pl az en szuleim mar reggel felkeltenek.mit tegyek ilyenkor?
8 évvel ezelött mikor összejöttem a párommal mi is 20 évessek voltunk és távol laktunk egymásstòl.... Csak hétvégente találkoztunk... Ö is délig aludt de engem nem zavart mivel egész éjjel fent voltunk és akciòztunk... A mutterja korán kellő volt de sose vártam el hogy reggelit csináljon nekem... Ha éhes voltam mondtam neki eszek valamit.... Vagy ö kérdezte hogy nem reggelizek? Mondjuk én sose voltam szégyenlős tipus..
Nem várhatod el a mutterjátòl hogy a te kedvedért korán keljen ès reggelit csináljon... Gondolom megvan az oka hogy sokáig alszik... Szolgáld ki magad...
De kiolvashatò az irásodbòl hogy lenézzed a nőt... Két kérdést is kiirtál ma és mindenhol irod hogy elvált... Meg hogy koszos...Meg beengedi a kutyát..Nem értem ezt miért kell leirni meg minden... Vagy lenézzed miatta mert a te szüleid nem váltak el?
És ha mondjuk fel kelne 8-kor akkor is miért csinálja egy 20 éves felnőtt embernek reggelit?
Ha már ilyen elvárásaid vannak várd el a barátodtól, végülis az o vendége vagy nem az anyjáé!
Egyébként kiváncsi vagyok ha valaki ráismerne és elküldené neki a kérdéseidet kellene-e még menned hozzájuk?
37!es szerintem ez a természetes!
Ha valaki heti szinten nálam alszik, akkor átkerül a vendég titulusból valamennyire. Ha egyszeri vendégem van felkelek hozza, reggelit is csinalok, de az amúgy is kevés szabadnapomon nem fogok minden alkalommal felkelni és reggelit készíteni 2 felnőtt embernek.
Ha tudom, hogy rendszeresen jön biztosítóm róla, hogy bármikor benyúlhat a hűtőbe, ehet ihat. Ha ehez bátortalan vagy éppen nem tartja illedelmesnek lelke rajta. Beszélje meg a fiammal, de kelni akkor sem fogok miatta koran, nekem is ki kell magamat pihennem, illetve más programom is van.
Ha nem tudják megbeszélni és boltba sem megy el pedig tényleg megérdemli, hogy éhezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!