Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom sokat alszik delekig ha ittvagyok megaz anyja is sokaig alsziknem kapok reggelit mert naluk a reggeli az kb delben van vagy 2korEn nemvagyok ehez hozzaszokva en marreggel plusz pl az en szuleim mar reggel felkeltenek.mit tegyek ilyenkor?
Szülő (anya) vagyok. A fiamnak évek óta barátnője van. Ha ritkán nálunk alszik evidens,hogy kelek (egyébként se vagyok délig alvó), készítek reggelit, időben ebédet, sütit sütök, és nem várom el,hogy segítsenek bármiben is.
A fiam előtte segít a takarításban, amit egyébként is megtesz.
Vendég a barátnő, a fiammal beszélgessenek, pihenjenek (dolgoznak mindketten).
Számmora ez nem fáradtság - alap.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Ezt is te írtad ki? Ez az írás, anyuka elvált, házba beengedi a kutyát..
Majd te megváltoztatod..
Olyanra amilyenre téged neveltek és akkor megfog felelni az elvárásaidnak.
Kérdező, egyetértek, igénytelenségre, figyelmetlenségre, és ha nem beteg (dolgozik) lustaságra utal amiket leírsz.
Ha látsz esélyt arra,hogy a barátod ebből a családi közegből kikerülve másabb lesz, akkor maradj benne a kapcsolatban. Ha erre nem látsz esélyt szakíts. Ezekről érdemes lenne Vele beszélgetni.
Nem vagy dedos talald fel magad. Aki nem kell korán az nem lusta,mert este ugyanannyi idot van fent.
Kepzeld már el azt h ha te 6kor kelsz vki azt varja el toled h kellj föl ejjel 2kor es vagj hozza pofat!
Nem értem miert kéne egy 20evesnek kajatcsinalni a baratod anyjanak?!
"Ahány ház, annyi szokás."
Attól hogy a te családodban nálatok mi a szokás, képzeld nem ugyanaz van mindenhol. Mindneki máshogyan nő fel, más dolgok a normálisak számára.
Ha ennyire zavar, hogy nem szolgál ki téged a barátod anyja reggelente, és nem tudsz magadnak megkenni egy szendvicset a konyhában, akkor inkább szakítsatok.
Ennél sokkal nagyobb dolgok lesznek az életben amit meg kell tudnotok oldani együtt, de ha még egy ilyen piti dolgot sem tudsz vele megbeszélni akkor ennek a kapcsolatnak kampec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!