Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ha a pároddal egy helyen dolgoznátok, mennyire bántana titeket, ha egy reggeli puszin kívül nem láttatná senkivel, hogy ti valójában egy pár vagytok?
Úgy értem, hogy napközben nem menne oda hozzátok nyalakodni, nem lógna folyton a nyakatokon, hanem szinte úgy kezelne titeket is, mint akármelyik másik kolléganőjét, azaz veletek is pont úgy beszélgetne, viccelődne, kávézna stb.
1. Rosszul esne-e nektek, ha munkaidőben nem ölelne át titeket, nem sugdolózna a fületekbe, nem érintkezne veletek különösebben?
2. Megsértődnétek-e, ha úgy vélekedne, hogy a munkahely az munkahely, és nem hálószoba?
Nem vagyunk már gyerekek, a munkahely az munkahely. Ha emiatt megsértődne biztos nem sokáig lenne a párom.
Amúgy egyáltalán nem zavarna, semelyik kollégának semmi köze a mi kapcsolatunkhoz, nem látszatpárok vagyunk, amik kifelé a jót mutatjuk aztán otthon meg törik a mécses meg a tányérkészlet a veszekedéstől.
Eleve soknak tartanám, ha egy helyen dolgoznánk, de ha ilyen szituációban lennénk, még a reggeli puszit sem a kollégák előtt intéznénk, az biztos.
Az általad leírt viselkedéshez tartanám magam (a férjem ismerve ő is), kollégaként kezelnénk egymást, ahogy ezt munkahelyen illik is. Mondjuk engem személy szerint a hideg ráz a nyilvános nyalakodástól, mi baráti társaságban sem szoktunk, szóval munkahelyen pláne ez lenne a helyzet.
Nem vágna földhöz és nem bántana a dolog.
Eleve nem szeretek 'cukiskodni' társaságban, családi összejöveteleken stb. Nem az én asztalom.
Szóval nem lenne gond, ha ilyen véleménnyel lenne erről a témáról. Otthon úgyis be lenne pótolva minden. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!