Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baratom sokat alszik delekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom sokat alszik delekig ha ittvagyok megaz anyja is sokaig alsziknem kapok reggelit mert naluk a reggeli az kb delben van vagy 2korEn nemvagyok ehez hozzaszokva en marreggel plusz pl az en szuleim mar reggel felkeltenek.mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Hozzateszem az anyja jar dolgozni de engem ez zavar h nemtudom normalisan kezdeni a napot sose ertettem miert kell a fel napot ataludni. Kiveve bulikor sztem
2020. júl. 27. 10:20
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
77%

Részben értek Veled egyet: ha már ott alszol vedd a fáradtságot és lásd el magad, készíts reggelit, vagy ugorj le a boltba. Ezt megteheted.

Ami számomra is fura: én se vagyok hozzászokva a rendszeresen délig alváshoz és az elcsúszott napirendhez.Ha vendég van számmora alap,hogy korábban, vagy Vele együtt kelek (korábban csak akkor ha nem zavarom),és készítek reggelit.

Figyelmetlenségnek tűnik ez a barátod és a családja részéről.

Ha viszont rendszeresen vagy ott, többször voltál már, gondolják,hogy érezd magad otthon és lásd el magad.

Ami fontos: beszélj a barátoddal erről ha eddig nem tetted még meg.

Nem olyan nagy probléma ez, csak egyeztetni kell.

2020. júl. 27. 10:34
 12/43 anonim ***** válasza:
28%
Szakíts. Tudod ki élne együtt olyan emberrel, aki délben meg 1-kor mászik ki az ágyból. Átlag bioritmusú embernek ez nem fog menni, vagy nagyon kompromisszumosan.
2020. júl. 27. 10:34
 13/43 anonim ***** válasza:
95%
12-es vagyok. Ez persze nem felmentés, hogy kissé életképtelen vagy. Kimész a konyhába és eszel, gondolom nem tilos. Ha igen, akkor kérdezd meg a párod, hogy ehetsz-e.
2020. júl. 27. 10:35
 14/43 A kérdező kommentje:
20 evesek vagyunk meg nem elunk egyutt csak mivel tavol vagyunk igy szoktunk egymashoz menni csak ezt furanak tartom h semmi reggelit nem keszit az anyja mi meg mindig kerdezzuk baratomat mi kell stb itt meg semmi nincs
2020. júl. 27. 10:37
 15/43 anonim ***** válasza:
56%

Azért nézzétek meg azt is,hogy távol laknak egymástól. Gondolom nem napi szinten találkoznak, sőt, még lehet,hogy heti szinten se vendégeskednek egymásnál. Akkor a srác legalább használja ki az időt,hogy együtt lehetnek és keljen fel. A reggeli csak másodlagos, bár fontos.

Nekem se tetszene ha elmennék havonta egy hétvégén a barátomhoz és a minimálisan együtt töltött időben alszik.

Főleg ha én figyelmes vagyok Vele amikor ott van nálunk.

2020. júl. 27. 10:38
 16/43 A kérdező kommentje:
Kutyat is beengedi az anyja ahol eszunk tiszta szőr minden neha csodalkozok is h elvalt
2020. júl. 27. 10:38
 17/43 A kérdező kommentje:
En olyan nagy takaritast vegeznek itt hogy ja 😀
2020. júl. 27. 10:39
 18/43 A kérdező kommentje:
Igen igaza van az utolso valaszadonak!
2020. júl. 27. 10:40
 19/43 A kérdező kommentje:
Meg baratom is kelhetne fel akkor ha legalabb itt vagyok
2020. júl. 27. 10:41
 20/43 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem sem "túl figyelmesek", ráadásul ennyire különböző bioritmussal nehéz lesz hosszú távon kapcsolatban maradni. Gondolom, ő éjfélkor még fickós lenne meg menjünk ide-oda, te meg max. 10 óra felé már aludnál, aztán reggel 6-8-kor üldögélhetsz magányosan a konyhában és tapintatos csendben malmozhatsz, hogy mikor hajlandó magához térni. Én ennyi, a nagy közös programozás helyett elszúrt időtől marha ideges lennék :D Viszont ha éhes vagy, szerezz egy kulcsot, írj ki egy cetlit, aztán menj le egy boltba.
2020. júl. 27. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!