Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom sokat alszik delekig ha ittvagyok megaz anyja is sokaig alsziknem kapok reggelit mert naluk a reggeli az kb delben van vagy 2korEn nemvagyok ehez hozzaszokva en marreggel plusz pl az en szuleim mar reggel felkeltenek.mit tegyek ilyenkor?
Részben értek Veled egyet: ha már ott alszol vedd a fáradtságot és lásd el magad, készíts reggelit, vagy ugorj le a boltba. Ezt megteheted.
Ami számomra is fura: én se vagyok hozzászokva a rendszeresen délig alváshoz és az elcsúszott napirendhez.Ha vendég van számmora alap,hogy korábban, vagy Vele együtt kelek (korábban csak akkor ha nem zavarom),és készítek reggelit.
Figyelmetlenségnek tűnik ez a barátod és a családja részéről.
Ha viszont rendszeresen vagy ott, többször voltál már, gondolják,hogy érezd magad otthon és lásd el magad.
Ami fontos: beszélj a barátoddal erről ha eddig nem tetted még meg.
Nem olyan nagy probléma ez, csak egyeztetni kell.
Azért nézzétek meg azt is,hogy távol laknak egymástól. Gondolom nem napi szinten találkoznak, sőt, még lehet,hogy heti szinten se vendégeskednek egymásnál. Akkor a srác legalább használja ki az időt,hogy együtt lehetnek és keljen fel. A reggeli csak másodlagos, bár fontos.
Nekem se tetszene ha elmennék havonta egy hétvégén a barátomhoz és a minimálisan együtt töltött időben alszik.
Főleg ha én figyelmes vagyok Vele amikor ott van nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!