Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne elhagynom a férjem, ha csak annyni a bajom vele, hogy rasszista, szexista, önző és ideológiailag, értékrendileg nem vagyunk egy hullámhosszon?

Figyelt kérdés
Amúgy jól megvagyunk, nem kell sok neki, csak kaja, szex, foci, meg hogy ne idegesítsék a gyerekek. Sajnos nélküle anyagilag nehezebb helyzetbe kerülnék és valljuk be 40 évesen, két gyerekkel, anyagi problémákkal nem biztos hogy jobb lenne. Nyilván nem tudom szeretni a férjem, de úgy meg tudom játszani magam, hogy ellegyünk, havi 1-2 szexet kibírok vele, itthon meg legalább élhetnék nyugalomban, élhetnék a hobbijaimnak vagy a gyerekeimnek, nem hajtásban és nyomorban miután az ex akkor is ugyanúgy része lenne a gyerek miatt az életemnek. Ráadásul ami miatt szakítanék, az kb sok társkeresőre igaz (huszévest akar dugni 40 évesen, idegbeteg ha kiömlik a kakaó a földre stb, féltékeny, sajnálja a pénzt a másikra költeni mert bizalmatlan). Nem vagyok átlag feletti nő sem. És hát Ti mit választanátok? Kényelmes életet, ahol kicsit elszeparálódtok a férjetektől és kiépítettek egy minimális egzisztenciát arra az esetre ha mégis lecserélne arra a a bizonyos húszévesre, vagy hajtás és új élet?

2020. júl. 26. 09:58
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
92%

"Bár azt sejtem, h ha nem is Nasa mérnökök v. milliomos vállalkozók, de biztosan nem járnak a kérdezők mokaszinjában, ebből kifolyólag más tökével könnyű a csalánt verniük."

13 éve váltam el, 1.5 éves gyerekkel. Egyszerű ápolónő vagyok, gyatra fizetéssel. És igen, én bevállaltam azzal együtt is, hogy minden téren nehezebb lesz az életünk. És nem bántam meg, nem is fogom. A benne maradást egy fos házasságban viszont még a halálom után is bántam volna. Egyedül fogom leélni az életem, de inkább ez mint a folyamatos megalázás. Én nem más tökével verem a csalánt, hanem a saját példámmal, kitartásomnal és akaraterőmmel.

2020. júl. 26. 14:18
 32/45 anonim ***** válasza:
52%
Kedves #31. Nem értetted meg mégsem a mondandom lényegét. A te példád becsülendő és méltán lehetsz büszke rá, de.. de még mindig nem a kérdező mokaszinját hordod, és nem us hordhatod. Minden élet más és más, ha mást nem itt ebben a hekyzetben a kérdezőnek nem egy gyermeke van, és azért azt te is belátod/tudod, h több gyermekkel még hatvanyozottabban nehéz az elválás. És ki tudja még hány szempontból más az ő helyzete, stb. stb. Ezért én még most is azt mondom, h csínján bánjunk a véleményünkkel, javaslatainkkal, mert az csak csalán verés lesz, és valóban nem saját tökünk bánja...
2020. júl. 26. 14:49
 33/45 anonim ***** válasza:
24%
Anyám is vált 3 gyerekkel és talpra állt.Na ez becsülendő.A kérdezőbe mi a becsülendő?Hogy kibirja a havi 1-2 szexet a megélhetésért?Ugyan már nyilván a kérdező sem hibátlan csak senki nem tudja a férj álláspontját.Mi csak az egyik oldalt tudjuk lehet a férj is tudna meglepetéssel szolgálni ami más megvilágositásba helyezné a sztorit.Aztán meg a sok gyakoris szaladna a férj oldalára .... Mert itt sajnos normális értékelhető választ nem kapsz.Erre ez az oldal felesleges mert itt mindenki nagyon okos más problémájával kapcsolatban közbe meg sokaknak a saját házuk előtt kellene sepregetni.Jaa és tudd itt a válaszadók 90 százaléka hazug és képmutató...Tudod anoním tehát mindenki azt ir amit akar .....névtelenül......Vicc....
2020. júl. 26. 16:17
 34/45 anonim ***** válasza:
24%
Jaaa és lehet lepontozni drágáim mert ez engem úgysem érdekel😊előző voltam😜
2020. júl. 26. 16:20
 35/45 anonim ***** válasza:
87%

Becsülendő igen, h kibírja az egy-két szexet. Nem magáért teszi, ezt elhiheted. Becsülendő, h összeszorítja a farpofáját, és inkább csendben elvonul a felesleges viták elől. Becsülendő, h gondolkozik, mielőtt cselekszik.Egyetlen egy dolgot nem tud még, ennek van határa, h meddig. Ha épp elmével és lélekkel akar élni, akkor ennek határt szab. Mondjuk egy év, max. 2. És addig mindent megtesz, h emelt fővel és anyagi biztonság megteremtésével kiszáll ebből.

Tovább ezt nem lehet/szabad ezt csinálni, mert elveszíti önmagát és örökre bent marad a megalkuvásban. Mert, mindig lesz ok, h miért maradjon még... A gyerek ballag, még azt varjuk meg, mama elhunyt, hát most nem hagyhatom el. Határ, azt kell húzni. Ez nagyon fontos!!

2020. júl. 26. 16:40
 36/45 anonim ***** válasza:
24%
Akkor lenne becsülendő ha elmenne dolgozni nem a lábát tenné szét.
2020. júl. 26. 16:46
 37/45 anonim ***** válasza:
40%
Mindenkinek joga van a választani.A kérdező inkább ba..szik a pénzért mint elmenne dolgozni.Mit is kellene sajnálni rajta?Nem egy nővel dolgozom együtt aki egyedül neveli a gyerekeit nagyon beosztva a pénzt hogy mindenre fussa de van bennük büszkeség és emelt fővel mondhatják el hogy igen talpra álltam.Na minden tiszteletem az övék.A kérdező meg nekem semmi.A legkönnyebb utat választja megalázva.
2020. júl. 26. 16:52
 38/45 anonim ***** válasza:
83%
Hknnan veszed #36, h nem dolgozik. 🙂 De, nem is fontos, h dolgozik-e. Egy pénztáros, vagy dobozoló gyári munkával sem lenne előrébb. Több gyermek esetén még az sem biztos, h ezeket a munkákat be tudja-e vállalni, lévén az apuka besegít-e a gyermekek vinni-hozásában... Nem szabad ítélkezni, én azt mondom, immáron a 20. kommentemmel is. 🙂
2020. júl. 26. 16:54
 39/45 anonim ***** válasza:
0%
#37. Ki mondta, h sajnálni kell? Nincs miért. De fikázni sem. Mokaszin.. tudod? 🙂
2020. júl. 26. 16:58
 40/45 anonim ***** válasza:
64%

Cseszheti, ha a férjet a leírás szerint idegesítik a saját gyerekei. Ebből a szempontból teljesen mindegy hány gyerekkel kell majd talpra állnia.

2020. júl. 26. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!