Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes lenne elhagynom a férjem, ha csak annyni a bajom vele, hogy rasszista, szexista, önző és ideológiailag, értékrendileg nem vagyunk egy hullámhosszon?
Én nem ítélnélek el azért sem, ha egyelőre benne maradnál a házasságban, amíg össze nem szeded magad egy kicsit anyagilag, hogy lépni tudj. Írtad, hogy válás esetén sanszos, hogy nyomorognál a gyerekekkel. Egy válásnál 90 %-ban a nő jár rosszabbul, a pasi lelép, éli a világát és vagy fizet gyerektartást, vagy nem. A te férjed szerintem inkább a nem kategóriába tartozna és a gyerekek sem érdekelnék, hiszen most sem foglalkozik velük.
Te szívnál mindennel teljes mértékben.
Mondjuk én lefeküdni nem tudnék vele, de pl. ha elválsz és két gyerekkel próbálsz kapcsolatot keresni, minden második pasi ilyen gyökér, mint a férjed és a gyerekeid sem tolerálná.
Szóval, ha van erőd két gyerekkel küzdeni, nyomorogni, viszont szabadon lélegezni és nem hallgatni mindig a süket dumáját, akkor válj el. Ha egyelőre ehhez nem érzel erőt, akkor tűrj, amíg mozdulni nem tudsz.
Miért mindig a pasi járjon jól?
27.-nek.
Neked nem tűnt még fel az, hogy itt a gyakorin minden családi gondra az az univerzális tanács, hogy: "KÖLTÖZZ EL!"
Ezt írják a csóró, 3 gyerekes anyának, a 16 éves sulis kamasznak, a szüleivel élő lánynak, az ápolásra szoruló fogyatékkal élőnek,... "KÖLTÖZZ EL!"
Mondjuk ők könnyen írják, hiszen az itteni válaszolók 99,9%-a több diplomás, vállalkozó - NASA mérnök - IT szakember, aki havi 34,6 milliót keres, napi 23 perc munkával. >:)
Én sem érzem valósnak ezt a kérdést, két okból. Az egyik az, hogy aki ilyen az nem létezik, hogy évekig eltitkolja. Nem hiszem el, hogy hirtelen, a gyerekek után változott meg a dolog. Hiszen ismerkedéskor is beszélgettetek az élet dolgairól, akkor nem tűnt fel, hogy szélsőségesen gondolkodik bármilyen témában? Hogy a te érveid le vannak söpörve folyton?
Másik: akit bánt ez a fajta emberi viselkedés (homofóbia, rasszizmus stb) az általában inkább megy el kérdés nélkül, mert nem akarja, hogy a gyerekei ilyen légkörben nőjenek fel.
Ha te azon morfondírozol, hogy így neked tulajdonképpen jó és csaljon is mellé nyugodtan, mert te meg színlelsz neki 1-2 szexet és kész......akkor téged alapvetően nem zavar ez a helyzet annyira, hogy egyáltalán kérdést írj ki róla.
Én is váltam kisgyerekkel, nem vagyok milliomos Nasa mérnök vagy vállalkozó, nem mondom, hogy felvet a pénz vagy hogy könnyű az életem. De vannak dolgok amiket nem tolerálok. Ezt sem, amilyen a férjed, de én ilyennel össze sem jöttem volna. Valahogy nagyon kamunak érzem az egész kérdést, a megfogalmazást. Ha nincs igazam, akkor meg élj úgy, ahogy jónak látod. Ez az egy életed van, ne másra hallgass a döntésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!