Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes lenne elhagynom a férjem, ha csak annyni a bajom vele, hogy rasszista, szexista, önző és ideológiailag, értékrendileg nem vagyunk egy hullámhosszon?

Figyelt kérdés
Amúgy jól megvagyunk, nem kell sok neki, csak kaja, szex, foci, meg hogy ne idegesítsék a gyerekek. Sajnos nélküle anyagilag nehezebb helyzetbe kerülnék és valljuk be 40 évesen, két gyerekkel, anyagi problémákkal nem biztos hogy jobb lenne. Nyilván nem tudom szeretni a férjem, de úgy meg tudom játszani magam, hogy ellegyünk, havi 1-2 szexet kibírok vele, itthon meg legalább élhetnék nyugalomban, élhetnék a hobbijaimnak vagy a gyerekeimnek, nem hajtásban és nyomorban miután az ex akkor is ugyanúgy része lenne a gyerek miatt az életemnek. Ráadásul ami miatt szakítanék, az kb sok társkeresőre igaz (huszévest akar dugni 40 évesen, idegbeteg ha kiömlik a kakaó a földre stb, féltékeny, sajnálja a pénzt a másikra költeni mert bizalmatlan). Nem vagyok átlag feletti nő sem. És hát Ti mit választanátok? Kényelmes életet, ahol kicsit elszeparálódtok a férjetektől és kiépítettek egy minimális egzisztenciát arra az esetre ha mégis lecserélne arra a a bizonyos húszévesre, vagy hajtás és új élet?

2020. júl. 26. 09:58
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
18%
Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát.
2020. júl. 26. 10:53
 12/45 anonim ***** válasza:
3%

Mi van?

Van egy normális/átlag életed. És az zavar, hogy nem csípi a színeseket, meg a feminácikat?

Tudod mit? Lépj le!

Jobb lesz neki egy fiatal csajjal, akit nem zavar, ha néha, mint minden egészséges férfinél, beszalad egy őszinte vélemény az alantasabb létformákról.

Ja, és sanszos, hogy ez csak egy libsi érzékenyítő, propaganda kamu kérdés.

2020. júl. 26. 11:26
 13/45 anonim ***** válasza:
0%
Hozzámentél szültél neki állitásod szerint nem volt ilyen na persze az elvein nem változtat az ember.Sajnálni nem tudlak.Sok ilyen jellegű kérdés van amiben mi se értünk egyet a férjemmel de egy jó kis vita kerekedik belőle köztünk tiszteletbe tartva egymás véleményét.Mondjuk az én férjem nem akar 20 éveseket megdugni 15 év házasság és 20 év ismeretség után is többet szexelünk egy héten mint ti egy hónapba.
2020. júl. 26. 11:40
 14/45 anonim ***** válasza:
23%
Emberileg 0 vagy.
2020. júl. 26. 11:42
 15/45 anonim ***** válasza:
8%
De még mindig nem értem, miért baj az, ha rasszista, szexista, homofób valaki??? Ettől nem lesz senki sem rossz ember!
2020. júl. 26. 11:45
 16/45 anonim ***** válasza:
19%
Persze lusta vagy elmenni dolgozni a kényelem fontosabb igy élsz ebbe a langyos fosba.A férjedet sajnálom.Te meg.....A te fajtád miatt szégyenkeznek s normális nők.
2020. júl. 26. 11:45
 17/45 anonim ***** válasza:
3%
15-nek.Nahát èn is erre irtam hogy az én férjem is ilyen én nem és el tudunk ezen egy jót vitatkozni.De felnőtt ember saját véleménnyel és ettől nem rossz ember csak ebben nem értünk egyet és ettől szeretem.Itt a kérdezővel is van baj nem kicsi.
2020. júl. 26. 11:54
 18/45 anonim ***** válasza:
91%
Mit nem értesz 15-ös? Ha valaki alapból elutasítja a rasszizmust, vagy azt, ha a férfinek az a jelszava, hogy a nőnek a konyhában a helye, ez miért különös? Ha az alapvető világkép eltér és ráadásul azt a férfi otthon is keményen gyakorolja, semmibe véve a másikat, ez azért már alapos ok a válásra. Mert mégis mit lehet tisztelni egy ilyen emberben?
2020. júl. 26. 11:56
 19/45 anonim ***** válasza:
83%
Ha már úgy állsz hozzá hogy havi 1-2 szexet kibirsz az anyagi jólét miatt akkor nem tudlak sajnálni.Tartás büszkeség nincs benned az tuti.
2020. júl. 26. 11:59
 20/45 anonim ***** válasza:
3%
Mit nem értessz 18???Akkor váljon el a kérdező jaaaa de nem válik mert a lóvé fontosabb akkor.....
2020. júl. 26. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!