Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes várni? Kezdeményezzek vagy várjak rá?
Kicsit szünetelünk a barátommal. Maga a "szünet" szó nem lett kimondva de azt beszéltük, hogy kicsit át kellene gondolnunk a viselkedésünket, véleményünket, hibáinkat mert mostanában mindketten rontottunk el dolgokat. Próbáltuk megbeszélni de csak az lett a vége, hogy felidegesítettük egymást.
Emellett még az is zavaros volt, hogy elég vegyes volt a jó és a rossz pillanataink. Nem tudtunk teljesen csak a jóra koncentrálni, nem voltunk teljesen elégedettek a kapcsolattal mert néha nem úgy viselkedtünk a másikkal, ahogy kellett volna de közbe meg tudtuk azért, hogy mennyi jó dolog is van benne, hogy számíthatunk egymásra, hogy voltak nagyon szép együtt töltött napok. Mármint mostanában tehát ezek is friss dolgok.
Péntek reggel megint volt egy nézeteltérésünk, beszéltünk a problémáinkról és valahogy nehezen tudtunk nyugodtak maradni és egyre inkább csak a rosszat láttuk mindenbe.
Próbáljuk amúgy mostanság megérteni egymást és tenni a másikért de valahogy nehezen megy. Sikerül, de nehezen.
Mindkettőnknek megvan a bajunk, ami nem a kapcsolatból ered és ez van hatással a hangulatunkra meg depressziónkra meg mindenre és az meg a kapcsolatunkra. Bár, ahogy írtam, azért valamennyire még mindig tudtuk támogatni egymást.
Most nem kommunikálunk péntek reggel óta. Tegnap este se volt semmi és ma se.
Szerintetek meddig várjak, hogy írjon? Mi az az idő, amikor már el kell engednem, mert valószínű jobb neki nélkülem és ezért nem keres?
Egyáltalán, én is kereshetem őt vagy neki kellene engem?
A péntek reggel is érdekesen alakult mert amúgy vitatkoztunk is, nem jöttünk ki jól de ugyanazon a reggelen meg tudtunk normálisan, nyugodtan, egymás iránt érdeklődve beszélgetni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!