Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéltem a barátommal az exéről, és elbizonytalanodtam. Részeletek lenn. Nektek mi a véleményetek a kapcsolatunkról? N
Megpróbálok rövid lenni, felesleges részletek nélkül.
Frissnek tekinthető kapcsolatom van, de komolyan gondoljuk mindketten. Nagyon szeretem. Pár hónapja találkoztunk, pár hét után összejöttünk. Szüleim, barátnőm szimpatizálnak vele, azt hiszem nagyon jó kapcsolatom lehet vele hosszútávon is.
Sosem titkolta, hogy előttem kb. 5 évig szingli volt. Akivel utoljára együtt volt, az a lány nagyjából az egyetlen exe. 4 évet jártak, és nagyon-nagy szerelem volt a részéről. A szakítás teljes feldolgozása évekbe telt neki.
Egyszer, egy sokáig ébren maradós, mélyen beszélgetős éjszakán kértem, meséljen az exéről, a kapcsolatukról, a szakításról, mert tudom, meghatározó része életének, és ezáltal is jobban megismerhetem. Amúgy is 5 éve volt, már könnyen nyílik meg erről.
Amiket mesélt, bizonytalanságot ébresztettek bennem. Azt mondta exéről, hogy gyönyörű lány volt, vicces, és gyakran váratlan dolgokat indítványozott, amivel nehéz volt tartania a lépést. Mivel a barátom egyáltalán nem az a váratlan fordulat típus, nem lepett meg, hogy ez nem volt számára jó. Azt is mondta, hogy exe nagyon aranyos volt, okos. Negatív dolgokaz is mondott, hogy öntörvényű volt, makacs, szétszórt, késős, még sokat mondott. Mindezek teljesen ellentétes tulajdonságai a barátomnak.
Mondtam is neki, hogy így elmondás alapján teljes ellentétek vagytok. Mondta, hogy igen, azok voltak, ezért is hagyta el őt végül az exe. Sokat is vitatkoztak. De közben meg nagyon szerelmes volt, az ellentétek ellenére, vagy talán épp amiatt. Mesélt, miket tett exéért, és igen, tényleg rohadtul szerelmes volt.
Na most, én nem hasonlítok kicsit sem exére. Egyszerűen úgy érzem, teljesen más vagyok, mint az a típus, aki lángoló szerelmet tud ébreszteni benne. De én nem bírom elviselni a gondolatot, hogy engem ne szeressen annyira, ne legyen belém annyira szerelmes, mint valaha valaki másba. Szeretnék ugyanolyan intenzitású, vagy erősebb érzelmeket ébreszteni benne.
Az exem (első nagy szerelem) és a férjem is ellentétek, legalább is nagyon sok dologban, és nem véletlen. Pont azért, mert hülye lettem volna ugyanolyat keresni, nem véletlenül lett vége.
Sok dolgot megtettem én is az exnek, és utólag rájöttem, hogy csak lealáztam magam, pont ezekért mert úgy bànni vélem, ahogy. Például soha, senkinek nem fogok mégegyszer úgy becsicskulni, hogy vizsgaidőszak alatt hajnalban főzzek, mert drágaságomnak nem jó a melegszenyó két napig. A végén meg majdnem összesek, mert úgy kimerültem, de drágaságom le se kakilja.
Ugye, érted?
Na, hát szerintem nálatok is hasonló a helyzet. A párod tanult a hibáiból. 😉
Az első pasimba én is halálosan szerelmes voltam, olyan dolgokag elnéztem és megtettem neki, hogy utólag szégyellem magam, teljesen kifordított magamból. Viszont teljesen alkalmatlan volt kapcsolatra, csak ezt évekig nem akartam belátni. Miután szakítottunk, én pont úgy voltam vele, hogy na ilysn típusú palit soha többet. Igen, nagyon szerettem, tény, de csak gyötörtem magam mellette. Én meg nen vagyok az a fajta hülye nő, aki mindig megy a hasonló típushoz, aztán nem érti, miért mindig ugyanaz a vége :)
Szóval a következő pasim, aki végül a férjem lett, nagyon más, mint ő. De pont ezért szeretem :) és igen, tudom annyira szeretni, sőt, jobban, mélyebben. Mert nincs állandó veszekedés meg feszkó azok miatt, amik az exemben megvoltak. Szóval nyugi :)
Férjem előélete is hasonló volt, de nekem eszembe nem jutott így kikérdezni hogy aztán hasonlítgassam magunkat. Ahogy a férjemet sem hasonlítom a volt pasijaimhoz.
Van olyan, hogy két ember nagyon különbözőnek tűnik, de az érzések irántuk hasonlók. Vagy hogy pont azért jobb az új partner mert különbözik az előzőtől.
Neked most nem azzal kell foglalkoznod hogy az előző kapcsolata milyen volt, hanem hogy ez a mostanit jóra csináljátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!