Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pofon belefér egy párkapcsolatba? Meg tudnál bocsátani?
Tegyük fel, hogy a férjeddel/élettársaddal nagyon csúnyán összeveszel és kapsz egy pofont. Azonnal dobnád annak ellenére, hogy évek óta együtt vagytok, nem volt agresszív, hirtelen felindulásból történt az egész? Megremegne a bizalmad? Megbocsátanál de mindig ott lenne ez a kis "törés" benned? Mi van ha a nő üti meg a férfit. Értem én, hogy annak nincs olyan ereje, de a lelki, bizalmi része? Megütött, tudnál benne továbbra is bízni?
Mi van akkor ha a férfi "csak" megszorìtja a karod. Bántalmazás? Tudnál vele továbbra is élni?
Kíváncsi vagyok, hogy ti ezt hogy látjátok. Nagyon sokan mondják, hogy biztos dobnák egy pof után, de nem olyan könnyű az, főleg ha már gyerekek is vannak, válás, gyerek elhelyezése stb. Ti mit tennétek, ha egy nagyon heves veszekedésnél elcsattana egy pofon? Ha a nő keveri le azt a pofot akkor rendben van? Az nem bántalmazás? Nyilván nincs olyan ereje de akkor is. Nem megalázó ha a párod megüt, nem veszlik el valami, mondjuk a bizalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!