Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy pofon belefér egy párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pofon belefér egy párkapcsolatba? Meg tudnál bocsátani?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a férjeddel/élettársaddal nagyon csúnyán összeveszel és kapsz egy pofont. Azonnal dobnád annak ellenére, hogy évek óta együtt vagytok, nem volt agresszív, hirtelen felindulásból történt az egész? Megremegne a bizalmad? Megbocsátanál de mindig ott lenne ez a kis "törés" benned? Mi van ha a nő üti meg a férfit. Értem én, hogy annak nincs olyan ereje, de a lelki, bizalmi része? Megütött, tudnál benne továbbra is bízni?

Mi van akkor ha a férfi "csak" megszorìtja a karod. Bántalmazás? Tudnál vele továbbra is élni?

Kíváncsi vagyok, hogy ti ezt hogy látjátok. Nagyon sokan mondják, hogy biztos dobnák egy pof után, de nem olyan könnyű az, főleg ha már gyerekek is vannak, válás, gyerek elhelyezése stb. Ti mit tennétek, ha egy nagyon heves veszekedésnél elcsattana egy pofon? Ha a nő keveri le azt a pofot akkor rendben van? Az nem bántalmazás? Nyilván nincs olyan ereje de akkor is. Nem megalázó ha a párod megüt, nem veszlik el valami, mondjuk a bizalom?

2020. júl. 22. 22:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Próbálnám csak felemelni a kezemet, kapnék olyan pofont az asszonytól, hogy a fal adná a másikat. Úgyhogy ilyesmire én gondolni sem merek.
2020. júl. 23. 13:31
 22/25 A kérdező kommentje:
Csak fura, hogy a társadalom mennyire másként ìtéli meg. Ha mondjuk egy nő rajtakapja a férjét megcsaláskor és lekever neki egyet, akkor az rendben van, megérdemelte. De fordított esetben pedig a férfit szidjuk, hogy nőre nem emelünk kezet. Senkinek nem kellene senkire kezet emelnie. Viszont társadalmilag mégis elfogadottabb ha egy nő üt meg egy férfit. Arra nem mondjuk, hogy hát nem kellett volna mert nem emelünk kezet más emberre.
2020. júl. 23. 14:57
 23/25 anonim ***** válasza:
Igen, így van. Én abból indulok ki, hogy ha akarom,ütés nélkül is, pl. lefogással meg tudom akadályozni, hogy a feleségem pofon vágjon. Ő viszont kisebb eséllyel tudna velem szemben védekezni. Emiatt nincs azonos súlya a nő vagy a férfi által adott pofonnak, nem beszélve a következményeiről. Ha én kapok egy nőtől pofont, meg se látszik, vagy ha mégis, akkor az egy kb 10 percig tartó pirosság, érzésre a darázs csípés sokkal kellemetlenebb. Ha fordítva történne, akkor a minimum a több napig látszó zúzódás és agyrázkódás. Persze csak elméletben, mert a szeretteim megvédésén kívül nincs olyan ok, amiért egy nőt megütnék.
2020. júl. 23. 16:11
 24/25 anonim ***** válasza:
Kérdés, milyen körülmények között, miért kaptam a pofont. Ha ön- és közveszélyes őrjöngésbe kezdtem volna, mások megölésével fenyegetőztem volna, én ütöttem volna először, a gyerekét megütöttem volna, akkor magamba néznék, és nem hagynám el egy ütés miatt. Más esetben igen, tök mindegy, miért kaptam... nem vagyok hűtlen típus, de még a megcsalásos esetben sem tartom jogosnak, a csúnya beszédért, becsmérlő beszédért sem.
2021. júl. 8. 10:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Amúgy nő vagyok, de fordított esetben is elítélném. Egy nő se pofozkodjon, kiv. extrém esetben (önvédelem, gyerekének a védelme stb.).
2021. júl. 8. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!