Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér párkapcsolatban a másik telefonjának a nézegetése?
A kérdés elméleti, egy blogposzt ihletett meg. Azt boncolgattákhogy vajon egy kapcsolatba/házasságba belefér-e ha bele-bele nézel a másik telefonjába. Tudod a kódját és neha belenézel, mondván mi van benne amit te nem láthatsz. Valaki meg azon az állásponton van, hogy tudja a kódot de minek, sose nez bele. Van aki meg azon hogy a kódot se tudja mert bízik a másikban és felesleges.
Ti mit gondoltok, nalatok hogy van? Tudjátok a másik kódját, ő a tiéteket? Belefér néha belenézni vagy ennyi privát tér kell egy kapcsolatba?
Nem.
De egy profi, mint én, amúgy is másik telefonon csajozik, amiről a másik nem tud.
Én sose néztem bele az exem telefonjába, bíztam benne. Bár már akkor gyanús volt mert sokszor levolt halkítva, le lépett a netről amikor velem volt. Sose telefonozott mellettem.
Azt gondoltam hogy csak maximálisan rám figyel, örültem is ennek.
Egyszer láttam jött egy sms egy sráctól.
Kértem mutassa meg az smst.
Sírva meg is mutatta, vissza adtam neki a telefont aztán mondtam neki hogy akkor össze is pakolhatsz te hülye ribhanchz.
Röviden,ha előbb bele nézek a telefonjába, talán előbb kiderül mi folyik.
Nem fér bele.
Tudjuk egymás kódját, de sosem nézzük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!