Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefér párkapcsolatban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér párkapcsolatban a másik telefonjának a nézegetése?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti, egy blogposzt ihletett meg. Azt boncolgattákhogy vajon egy kapcsolatba/házasságba belefér-e ha bele-bele nézel a másik telefonjába. Tudod a kódját és neha belenézel, mondván mi van benne amit te nem láthatsz. Valaki meg azon az állásponton van, hogy tudja a kódot de minek, sose nez bele. Van aki meg azon hogy a kódot se tudja mert bízik a másikban és felesleges.

Ti mit gondoltok, nalatok hogy van? Tudjátok a másik kódját, ő a tiéteket? Belefér néha belenézni vagy ennyi privát tér kell egy kapcsolatba?

2020. jún. 29. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Nálam nem. Soha nem is tettem és nagyon rosszul érintett, amikor kiderült, hogy a volt férjem kutakodott emialemben, facebookomon stb.
2020. jún. 29. 21:18
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Nyugodtan belenézhet és énis az övébe, mégsem tesszük ezt meg és soha nem is tettük meg a két év alatt. (amúgy szerintem egy egészséges kapcsolatban nem is kell ilyenen gondolkodni, hogy egymás telefonjába túrkáljanak az emberek).
2020. jún. 29. 21:18
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Minek erőlködni?, ha valaki megakarja csalni a másikat megfogja. Amikor már a telefonon nyoma van, addigra már túl van rajta. Akkor?
2020. jún. 29. 21:19
 4/14 anonim ***** válasza:
25%

Nem.

De egy profi, mint én, amúgy is másik telefonon csajozik, amiről a másik nem tud.

2020. jún. 29. 21:23
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Én sose néztem bele az exem telefonjába, bíztam benne. Bár már akkor gyanús volt mert sokszor levolt halkítva, le lépett a netről amikor velem volt. Sose telefonozott mellettem.

Azt gondoltam hogy csak maximálisan rám figyel, örültem is ennek.

Egyszer láttam jött egy sms egy sráctól.

Kértem mutassa meg az smst.

Sírva meg is mutatta, vissza adtam neki a telefont aztán mondtam neki hogy akkor össze is pakolhatsz te hülye ribhanchz.

Röviden,ha előbb bele nézek a telefonjába, talán előbb kiderül mi folyik.

2020. jún. 29. 21:26
 6/14 anonim ***** válasza:
31%
Nem tudom a kodot ,nem nezek bele. Amiota csalom rendszeresen,azota nem isegesit a tutkolozasa meg hazibulizgatasa meg csapateitozese. Azota szent a beke. Peace and love 😂
2020. jún. 29. 21:35
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Tudom a kódot, de ok nélkül nem használom a telefonját. Ha nálam is van valami miatt az üzeneteit, böngészési előzményeit és a képeit semmilyen körülmények között nem szoktam megnézni.
2020. jún. 29. 21:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem fér bele.

Tudjuk egymás kódját, de sosem nézzük

2020. jún. 29. 21:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudom a kódját, de soha nem néztem bele, mert bízok benne és nem érdekel. Addig akartam belenézni, amíg nem tudtam a kódját, de nem féltékeny, hanem kíváncsiság vezérelt. Most, hogy tudom nem érdekel és nem nézegetem
2020. jún. 29. 22:34
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Amíg van bizalom , addig eszembe sem jut. Sajnos pórul jártam, bele kellett volna néznem...
2020. jún. 29. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!