Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, egy férfi maximum mennyire lehet szubmisszív egy párkapcsolatban, amivel még együtt tudnátok élni?
Nekem is szub az elettarsam. 7 eve elunk egyutt boldogan. Elotte max 2-3 eves kapcsolataim voltak. Ok nem voltak szubok.
Teljesjogu ferfikent tekintek ra. Tiszteletremelto a nyugodtsaga ,kiegyensulyozottsaga es szolgalatkeszsege. A legtobb sikeres,tanult es gazdag no a szub ferfiakat szereti. Sokszor nem ismerik ezt fel .
10-es, abszolút egyetértek, és láthatóan rengetegen képzelik úgy, hogy ha szub vagyok, akkor már egyben határozatlan is, illetve nincs véleményem, holott szó sincs ilyesmiről.
11-es, tetszik amit írsz; nekem is nagyjából ilyen az elképzelésem, hogy hiába szub a férfi, mégis megmarad a kölcsönös tisztelet, bár szerintem a szub férfiakhoz való vonzódás nem a társadalmi sikerességtől függ.
Felénk az ilyet nem férfinek hívják, hanem szánalmas papucsnak!!!
Engem férfinek neveltek. Sosem bántottam az asszonyt, szeretem, tisztelem Őt, de van egy határ!!!
Mégis szeret és tisztel engem Ő is, fel néz rám, mert FÉRFI vagyok a szemében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!