Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hölgyek, egy férfi maximum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, egy férfi maximum mennyire lehet szubmisszív egy párkapcsolatban, amivel még együtt tudnátok élni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 21. 22:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szub az elettarsam. 7 eve elunk egyutt boldogan. Elotte max 2-3 eves kapcsolataim voltak. Ok nem voltak szubok.

Teljesjogu ferfikent tekintek ra. Tiszteletremelto a nyugodtsaga ,kiegyensulyozottsaga es szolgalatkeszsege. A legtobb sikeres,tanult es gazdag no a szub ferfiakat szereti. Sokszor nem ismerik ezt fel .

2020. júl. 28. 04:28
 12/14 A kérdező kommentje:

10-es, abszolút egyetértek, és láthatóan rengetegen képzelik úgy, hogy ha szub vagyok, akkor már egyben határozatlan is, illetve nincs véleményem, holott szó sincs ilyesmiről.

11-es, tetszik amit írsz; nekem is nagyjából ilyen az elképzelésem, hogy hiába szub a férfi, mégis megmarad a kölcsönös tisztelet, bár szerintem a szub férfiakhoz való vonzódás nem a társadalmi sikerességtől függ.

2020. júl. 28. 04:42
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Felénk az ilyet nem férfinek hívják, hanem szánalmas papucsnak!!!

Engem férfinek neveltek. Sosem bántottam az asszonyt, szeretem, tisztelem Őt, de van egy határ!!!

Mégis szeret és tisztel engem Ő is, fel néz rám, mert FÉRFI vagyok a szemében!

2020. júl. 28. 05:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Nalunk inkabb no letemre en iranyitok, de ha valamiben a masik jartasabb pl informatika, autok, akkor ott a paromnak van beleszolasa. Egyebkent annyira nem igenylem, hogy iranyitson, neha szexben jol esik, illetve, hogy a legtobb dologban elmondj a velemenyet, hogy neki is jo legyen, de igazabol ennyi. Nem valo hozzam egy nagyon dominans ferfi, az idegbaj kerulget attol, ha valaki iranyitani akar vagy iszonyatosan makacs.
2020. júl. 28. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!