Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan társkeresőt, amelyben viszonylag könnyen lehet FLR (nőuralmi) párkapcsolatot kialakítani?
Ismerem az SMPixie-t, de ott a legtöbben pénzre mennek, és nem párkapcsolatban gondolkodnak. Én azonban párkapcsolati keretek között képzelnék el enyhe nőuralmi felállást.
30/F
Mi az, hogy "nőuralmi"?
Mi fán terem.
Normális párkapcsolat, melyben mindenkinek megvan a természet adta helye, egyenrangú társként, már nem is felelne meg?
A való életben kereskedj, de a virtuális marhaságok befolyásoljanak.
közhely, hogy a házasság ilyen, pedig tényleg. persze rajtad is múlik, h mennyire hagyod a feleségednek h átvegye az uralmat. plusz elég sok befektetett energia a részedről.
nálunk ez úgy nézett ki, h megegyeztünk hogy a házimunkát fele-fele arányban csináljuk. aztán elkezdtem megcsinálni azokat is, amiket a feleségemnek kellett volna. eleinte nem akarta hagyni, meg bűntudata volt, megpróbált kárpótolni. fél év kellett hozzá, és megszokta.. elég könnyű megszokni ha hazaérve leheveredhet a kanapéra én meg megcsinálom a házimunkát. főleg h általában később ér haza, szóval addigra végzek mindennel. elkezdtem minden este vacsorával meglepni. és persze masszázssal kényeztettem, meg a szexben is az ő élvezetét helyeztem előtérbe. 2 éve vagyunk házasok, és mostmár ezek a dolgok természetesek. hagyom h mindig az övé legyen az utolsó szó. viszont megbeszéltem vele, hogy apróbb dolgokban jobb ha ő dönt, ez nekem könnyebb, és ő elfogadta szerencsére. de egyébként ritkán van nézeteltérés köztünk. egyébként tudja h szubmisszív vagyok de ez kizárólag a szexre korlátozódik. a való életben nem viselkedik dominaként csupán élvezi a kitüntetett szerepet. azért nem ő dönt 100%ban mindenben, ami fontos, azt átbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!