Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében dominánsak, szubmisszívek szerettek lenni, vagy a kiegyenlített kapcsolatokat kedvelitek?
Egyenlő szeretek lenni.
Az esetek többségében (nem csak párkapcsolatban, úgy a nagyvilágban) mindig erre a szerepre pályázok, de sosem ebben a szerepben végzem szinte. Talán a mostani párkapcsolatomban tudom azt mondani, hogy egyenrangúak vagyunk, hiszen nem csak egyikünk mondja meg, hogy mi legyen, hogy hova menjünk, nem csak egyikünk lepi meg a másikat, nem csak egyikünk elég stabil és erős ahhoz, hogy a másik támaszkodjon rá, ha elgyengül, hanem mindketten.
A munkahelyemen és hasonló közegben viszont mindig belőlem lesz a vezető. Nem beosztás szerint, hanem a csapat engem kezd el követni, tőlem vár döntést valamivel kapcsolatban. Én dobom be az első ötletet, én hozom meg az első döntést. Az utolsót is, sok esetben.
Én őszintén szólva rühellek irányítani, szerintem nem is vagyok alkalmas rá. De amit ennél is jobban rühellek, az a piszmogás meg az eseménytelenség. Szóval általában amíg a többség pironkodik meg vakarózik, én már tenni akarom a dolgom, ennek meg az lesz a vége, hogy mögém állnak be.
Volt pár ilyen kapcsolatom... Nos, soha többé nem akarok ilyenben élni. Ott is azért alakult így, mert az exem szájában megaludt a tej szinte... De nagyon hiányoztak a meglepetések és az, hogy engem is elvigyenek valahova, nekem is válasszanak néha ételt, programot. Ez nekem kell. És a szexben is kell, hogy ne én mondjam meg mindig, hogy most hogyan csináljuk.
Ugyanazt tudnam irni, mint az elso, annyi kulonbseggel, hogy en szeretek is iranyitani.
Viszont nekem is volt olyan exem, akinek megaludt a tej a szajaban es neki gyakorlatilag minden kerdesre a “mindegy” volt a valasz, aztan kozben rohadtul nem volt mindegy, ez altalaban utolag derult ki, miutan valahogy vasfogoval ki sikerult belole huzni, hogy mi a banat baja van. Ez mar egy olyan szint, ami azert nem jon be.
A jelenlegi parommal egyenloseg van, megbeszeljuk a dolgokat, de ettol fuggetlenul jobban elvezem, ha egy-egy ilyen megbeszeles vegen az lesz vegul, amit en akartam.
Szub nőt keresek partnernek
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!