Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány Valentin-napos kérdés lesz szerintetek összességében február 14-ig? Ki miért szereti és nem szereti ezt a napot?
Nem én voltam az első. Alattam 2-vel van már egy ilyen kérdés. :D
Uristen szegeny szerencsetlennek itt kell kerülgetni ezeket a franya valentin napos kerdeseket ahelyett hogy a fontos: Ugye semmi ertelme sincs ismerkedni ha x penzem x idos autom van, a nok csak a pénzre mennek ugye vagy a tul nagyok az elvarasaim? Illetve a miért minden ferfi/no ilyen...? Mennyire értetek Norbival egyet? Kerdesekre valaszolnanak az emberek.
Attol h te szerencsetlen vagy es vagy nincs parod avgy van es azon porogsz h te mennyire utalod a Valentin napot es kiirsz ra egy kerdest is... Mi a cikibb komolyan...
Kikérem magamnak, nem vagyok szerencsétlen. Boldog párkapcsolatban élek már 7 éve. De akkor megkérdezhettem volna azt is, hogy ki szereti a málnát, vagy ki nem szereti. Ez csak egy kérdés, nem kell ezt túl pattogni.
Tudod, én legalább nem a lúzerek kategóriáját gyarapítom, hogy jaj, ha nem keresek minimum fél milliót és nincs autóm, akkor párkapcsolatom se lehet.
Igen, giccsesnek és felfújtnak tartom a Valentin-napot. De ettől függetlenül nekem más is, sokkal szomorúbb is eszembe jut erről a napról, ami nem hiszem, hogy mindenkinek eszébe jutna, ha ezt a napot említi valaki is. Nyugi, nem párkapcsolati dolog a szomorú dolog.
Ja, és igen, Norbinak azon a véleményével egyet értek, hogy nagyon sok nő 1 vagy több év szülés után lusta leadni a terhesség alatt felszedett plusz kg-kat, az anyaság és minden kifogás mögé bújnak.
A kérdést pedig az alattam 2-vel lévő kérdés ihlette meg, hogy már most kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!