Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság melyik nemet tartjátok összességében a dominánsabbnak a párkapcsolatokban?
Figyelt kérdés
Tudom, általános jellegű a kérdés, és a legtöbben a saját kapcsolataikból tudnak kiindulni, de nem baj az sem.2020. máj. 19. 14:34
A kérdező szavazást indított:
Egyértelműen a nőket.
Inkább a nőket.
Kb. egyenlőek.
Inkább a férfiakat.
Egyértelműen a férfiakat.
63 szavazat
1/12 anonim válasza:
Az tuti h magamról kellően objektiven tudom mondani h én vagyok a domináns és hagyom a nőt is érvényesülni, érdekel a gondolata, véleménye, ötlete stb azért h a döntéseim által neki is jó legyen. Max akk adom át az irányitást ha nincs kedvem foglalkozni a dologgal és ő kellően életképes ahhoz h nélkülem is mindkettőnknek megfelelő döntéseket hoz.
2/12 anonim válasza:
3/12 Sunshinedoll válasza:
Háztartás és család terén a nők. Egyértelműen a nők menedzselik a háztartást, a családi pénzügyeket, a nők tudják, mi fogyott el, mit kell venni, mikor van a gyerek szülői értekezlete, mikor kell edzésre vinni stb.
Párkapcsolatban szerintem meg inkább személyiségtől függ, nem a nemtől.
4/12 anonim válasza:
A nőket, de simán meghunyászkodnak egy izompacsirta mellett.
5/12 anonim válasza:
Nem tudom általánosságban kijelenteni, mert vannak olyan kapcsolatok is, ahol a nőnek kuss a neve és ha rosszul viselkedik, akkor elverik, és vannak olyan kapcsolatok is, ahol a férfi egy papucs és mindent képes megtenni egy kis női szeretetért cserébe, aki pedig könnyű szívvel gázol át rajta.
Talán az egyenlőség dominál inkább.
6/12 anonim válasza:
Engem a párom lelki terrorban tart, úgyhogy ő a domináns (férfi). De azért sok minden úgy van ahogy szeretném, a szerencsém miatt. Úgy értem azért nem megyek bele konfliktusokba vele, mert már tudom hogy hogy megtorolja ilyen kis sunyi módon, és végül sakkmatt. Abszolút okosabb nálam ebben (másban nem).
7/12 anonim válasza:
Az a dominánsabb, aki betegebb személyiség.
8/12 anonim válasza:
Nagyon sok nő által dominált házasság van. És azokban többnyre csak szenved mindenki.
9/12 anonim válasza:
Az a dominánsabb, aki kevésbé kötődik a másikhoz.
10/12 anonim válasza:
A 45+ korosztalyra van ralatasom. Btutal szamomra ahogy a ferfiak meghunyaszkodnak otthon a szex es a csaladi beke kedveert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!