Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen magyar-külföldi párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen magyar-külföldi párkapcsolatokat ismersz?

Figyelt kérdés
Ki a magyar a kapcsolatban és milyen nemzetiségű a másik fél? Mennyi idősek, vannak gyerekeik? Házasok is netán? Hol élnek? Működik a kapcsolat? Milyen nyelven beszélnek egymással?

2020. jan. 28. 17:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olasz párom volt 7 évig, mindkét országban éltünk az évek során, olaszul beszéltünk, de ő is megtanult magyarul. Én vagyok a nő. A kapcsolat nem az eltérő nemzetiség miatt ért véget.
2020. jan. 28. 17:10
 2/10 LazyJones ***** válasza:
100%
Én egy régebbi kapcsolatot ismerek, 60 feletti mindkét fél, a férj osztrák, a nő magyar, és legalább 40 éve házasok. Valamikor Bécsben élnek, valamikor Magyarországon. Van egy fiuk, egymással angolul beszélnek, bár nyilván tanultak egymástól is az évek alatt.
2020. jan. 28. 17:21
 3/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Az enyémet, a testvéremét, több mostani és volt kollégámét, számos távoli barát vagy ismerős kapcsolatát.

Nem érdemi sorrendben: izraeli, ukrán, líbiai, román, brazil, holland, szudáni, libanoni, török, nigériai, svéd.

Hirtelen ennyit tudtam összeszedni változó, hogy a magyar férfi-e vagy nő és az is, nyilván, hogy hol élnek, és milyen nyelven beszélnek stb.

Én a párommal magyarországon élünk és angolul beszélünk egymással.

2020. jan. 28. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A párom amerikai, Magyarországon élünk, én vagyok a nő. Gyerek nincs.

Volt főiskolai csoporttársam szintén magyar lány, a férje indiai-angol (a családja Angliába emigrált Indiából, de ő már Angliában született). Ők is Magyarországon élnek.

Más ilyen kapcsolatban élő embereket nem ismerek.

2020. jan. 28. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kettőt láttam, mindegyik behalt.

A nyelv volt az oka főleg, az "ingyombingyom" szinten elég nehéz megtanulni egy másik nyelvet, anélkül még macerás a gyereknevelés.

2020. jan. 29. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Felesegem amerikai es amerikaban elunk.

Gyerek meg nincs, fiatal par vagyunk.

A kapcsolat jol mukodik, angolul beszelunk egymasal.

Talalkoztam itt kint mas magyarokkal is akiknek amerikai parjunk van de altalaban a no a magyar, ferfi az amerikai.

2020. jan. 31. 03:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én! Párom lengyel, nincs gyerek, de tervezzük. Angliában élünk és működik, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Angolul beszélünk, de én értem a lengyelt is.

24N 29F

2020. jan. 31. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
igen. az anyukám magyar, a férje lengyel. Sokáig távkapcsolat volt, vagyis hosszú évekig, kb havonta látták egymást egy évre. Már kb 5 éve házasok, már együtt élnek. Ja a férje tud nagyon jól magyarul.
2020. febr. 1. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
előző vagyok. Nincs gyerekük, 50+osok
2020. febr. 1. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

vagyis havonta látták egymást egy hétre.

bocsi, elírtam.

2020. febr. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!