Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magyar-külföldi párkapcsolatokat ismersz?
Az enyémet, a testvéremét, több mostani és volt kollégámét, számos távoli barát vagy ismerős kapcsolatát.
Nem érdemi sorrendben: izraeli, ukrán, líbiai, román, brazil, holland, szudáni, libanoni, török, nigériai, svéd.
Hirtelen ennyit tudtam összeszedni változó, hogy a magyar férfi-e vagy nő és az is, nyilván, hogy hol élnek, és milyen nyelven beszélnek stb.
Én a párommal magyarországon élünk és angolul beszélünk egymással.
A párom amerikai, Magyarországon élünk, én vagyok a nő. Gyerek nincs.
Volt főiskolai csoporttársam szintén magyar lány, a férje indiai-angol (a családja Angliába emigrált Indiából, de ő már Angliában született). Ők is Magyarországon élnek.
Más ilyen kapcsolatban élő embereket nem ismerek.
Én kettőt láttam, mindegyik behalt.
A nyelv volt az oka főleg, az "ingyombingyom" szinten elég nehéz megtanulni egy másik nyelvet, anélkül még macerás a gyereknevelés.
Felesegem amerikai es amerikaban elunk.
Gyerek meg nincs, fiatal par vagyunk.
A kapcsolat jol mukodik, angolul beszelunk egymasal.
Talalkoztam itt kint mas magyarokkal is akiknek amerikai parjunk van de altalaban a no a magyar, ferfi az amerikai.
Én! Párom lengyel, nincs gyerek, de tervezzük. Angliában élünk és működik, nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Angolul beszélünk, de én értem a lengyelt is.
24N 29F
vagyis havonta látták egymást egy hétre.
bocsi, elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!