Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a párom?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, kezdetben nagyon tetszett, de mára elmúlt ez az érzés. Nagyon szeretek vele kettesben lenni, de folyton vissza kell mondjam a programokat, mert nem szeretek vele nyilvánosan mutatkozni.
Hogyan tudnék ezen változtatni?
2020. júl. 19. 22:22
11/16 anonim 

válasza:

Akkor mi a probléma? Írd már le rendesen.
12/16 anonim 

válasza:

11 Nem tudja, mert örjöng:DD és mert az egész egy trollkodás:DD
13/16 anonim 

válasza:

Tehát rábeszélted a manbunra, de aztán rájöttél, hogy annyira elcsépelt, hogy már gáz, és inkább nem mutatkozol vele?
14/16 anonim 

válasza:

Szakíts vele... szegény srác jobban érdemel... egy olyant, aki imádja mindenét, és bárhol bármikor mer mutatkozni vele.
Nincs szüksége egy felszínes agymosott nőstényre, aki bazári majomként kezeli.. úgy csinálsz mintha egy tárgy lenne, amit kiment divatból, és gáz lenne már "viselni"
15/16 anonim 

válasza:

Én is jártam már így. Ahogy egyre jobban megismertem a személyiségét, annál rondább lett a szememben, végén már bottal sem akartam hozzányúlni. Nem tudom mi lett volna, ha az derül ki, hogy egy rendes, tisztességes ember... De nem ez történt. Szakítottam, amilyen hamar csak tudtam.
16/16 anonim 

válasza:

Akkor a viselkedése miatt szégyelled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!