Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem a párom?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt, kezdetben nagyon tetszett, de mára elmúlt ez az érzés. Nagyon szeretek vele kettesben lenni, de folyton vissza kell mondjam a programokat, mert nem szeretek vele nyilvánosan mutatkozni.
Hogyan tudnék ezen változtatni?
2020. júl. 19. 22:22
2/16 anonim 

válasza:

Elhiszem hogy szeretsz vele kettesben lenni, de egy párkapcsolat nem ennyiről szól. Volt nekem is ilyen de 9 hónap után úgy éreztem egy kolonc. Meg hát ha már azt írod, most nem szereted.. Mi értelme? Húzod a saját időd, meg az övét is. Szerintem ha társaságban nem vagy rá büszke, akkor igazából te magad sem.
3/16 anonim 

válasza:

Itt most viselkedésbeli problémákról beszélünk és azért nem akarsz vele mutatkozni, vagy külsőleg változott meg 7 hónap alatt, vagy egyáltalán nem "változott" hanem eddig sem volt az eseted?
4/16 A kérdező kommentje:
Ő nem változott külsőleg, nekem változott meg az ízlésem.
2020. júl. 19. 22:28
5/16 anonim 

válasza:

Sokkal inkább eddig sem volt az eseted csak megpróbáltad vele. Nem ritka eset egyébként. Ezért nem te vagy a hibás, sokszor előfordul.
6/16 anonim 

válasza:

Olyan szinten csúnya, hogy vállalhatatlan? Mert az egy dolog, hogy megváltozott az ízlésed, nem vonzódsz hozzá, és egy másik, hogy mások előtt szégyenled. Ugyanakkor meg azt írod, hogy kettesben szeretsz lenni vele, ami ugye azt jelentené, hogy vonzódsz hozzá. Van némi ellentmondás az általad leírtakban.
7/16 anonim 

válasza:

Itt a probléma veled van. Én akihez vonzódom, azt fel is tudom vállalni mások előtt. Te önmagaddal nem vagy összhangban.
8/16 anonim 

válasza:

Régen is szégyelted Őt mások előtt?
9/16 anonim 

válasza:

Vagy sose tetszett, vagy képbe jött nálad valaki más.
10/16 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem felvállalhatatlan, sőt. Az én unszolásomra lett egy nagyon jó hajvágása, tudom, hogy néhány kollégájának be is jön, a barátnőim szerint is jól néz ki. Régen nem igazán volt ilyen, örültem neki.
2020. júl. 19. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!