Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A páromnak túl nagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak túl nagyok az igényei, vagy nekem a túl kevés?

Figyelt kérdés
A barátommal négy hónapja vagyunk együtt, és majdnem minden nap együtt voltunk sexuálisan. Azonban nekem sosem voltak nagy igényeim, csak miatta voltam benne a mindennapos dolgokban. Egyszer meguntam, és majdnem egy hónapig nem feküdtem le vele, mert szinte megcsömörlöttem a sextől. Ő aránylag türelmesen várt a felépülésemre, de közben így is minden féle módon ki kellett elégítenem az igényeit, olyan két három naponta. Ha nem, akkor ment a tettetett kis hisztije, hogy nagyon vonzónak talál, ezért csinálja ezt, anúgy nem ilyen az alapvető énje. Elegem van a cukiskodó hisztijeiből, és már nem is kívánom őt egy fikarcnyit se emiatt. Ha felhozom neki, azt mondja hogy ő még olyat nem hallott, hofy valaki párja felrója, mennyit vannak együtt. De erre az én válaszom az, hogy ez két emberről szól. Mit tegyek? Én vagyok a túl kisigényű, vagy ő a túl akaratos sexgép? Akár szakítás is lehet ebből? Ő sosem fog, azt tudom. Még sosem szeretett ennyire senki, ezért tűröm el ezt tőle. Szerintetek?

2020. júl. 13. 18:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs olyan, hogy normális. Minden az, ami neked és a párodnak az. A szexuális étvágy egyéni beállítottság kérdése, nem lehet tudni az okát. A heti egy és a napi egy is normális. Mint ahogy nálatok is történt, az teljesen természetes, hogy egy kapcsolat elején több a szex aztán pár hónap alatt beáll a normál szintre. Ha ekkor is okés mindkettőnek akkor szuper, ha nem, akkor abból úgyis problémák lesznek hosszú távon, mert nem összeegyeztethető.
2020. júl. 14. 00:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi lett aztán?
2023. nov. 4. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!